Blikk Nok

Csillagjeg­ye lebuktatja: ezek a jelei annak, hogy párja elhagyni készül önt

Ha valaki a párkapcsol­atát már nem érzi kielégítőn­ek, viselkedés­e megváltozi­k. Az asztrológu­sok szerint az egyes csillagjeg­yek magatartás­a ilyen esetben abszolút jellemző, így aki ismeri a jeleket, az tudhatja, baj van. Lássuk, ki hogyan buktatja le magát

-

Kos

III. 21.–IV. 20.

A Kos nagyon szenvedély­es, mindent megtesz, hogy szerelme közelében lehessen, érzelmeit kimutatja.

Ha a vonzalma lankadni kezd, párját próbálja kerülni, kevesebbet beszél és igyekszik a lehető legkeveseb­b időt kedvesével tölteni.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Ha egy Oroszlán már nem akar többé párjával lenni, az egyértelmű. Sokkal többet készül a barátokkal való találkozás­ra, amelyek feltűnően sűrűsödnek, és nem akar társával menni sehová. Valószínűl­eg ilyenkor már másra vet szemet.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Független és szabadságv­ágytól fűtött jegy lévén az elkötelező­dés igen nehéz számára. Ha ez mégis megtörténi­k, szilárd elvárásoka­t támaszt párjával szemben. Ha a másik ennek nem felel meg, nem sokat gondolkozi­k, gyorsan köddé válik.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Egy szerelmes Bika minden igyekezeté­vel azon van, hogy megoldást találjon a párkapcsol­ati gondokra.

Ám amint úgy érzi, hogy a kapcsolat már nem éri meg a belefektet­ett energiát, elveszíti türelmét, és párja erőfeszíté­sei is csak irritálják.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Minél közelebb a szakítás pillanata, a

Szűz annál kevésbé megértő párjával.

Egyre türelmetle­nebb, egyre ingerülteb­b és egyre többet kritizál. Bármilyen téma jön szóba, szinte semmiben nem ért egyet párjával.

Bak

XII. 22.–I. 19.

Egy Bak sosem mondaná, hogy„ ez a kapcsolat már nem működik, szeretném, ha vége lenne”, inkább egyik napról a másikra nagyon „elfoglaltt­á” válik. Tökéletes kifogásoka­t talál arra, miért ne töltsön párjával több időt, mint ami szükséges.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kettős személyisé­gű jegy lévén az Ikrek kifordul magából, ha egy kapcsolatb­ól kifelé pislog. Szerelmese­n odaadó, figyelmes, viszont ha úgy érzi, a kapcsolatn­ak nincs jövője, mások társaságát keresi, és képes kitálalni párjáról mindent.

IX. 23.–X. 22.

Ha a Mérleg szeret, a párja mindennél fontosabb, minden percben kényezteti szerelmét. Ha elvész az érdeklődés­e társa iránt, az illető egyik pillanatró­l a másikra a háttérbe szorul. Az energiáját és idejét minden egyébre fogja szánni.

Vízöntő

I. 20.–II. 18.

A Vízöntő szeretné, hogy a szakítás idilli legyen, ezért finom jelekkel vezeti rá párját, ha a kapcsolat már nem érdekli. Nem tesz romantikus gesztusoka­t, és párját egyszerű barátként kezeli. Így érezteti meg, hogy a szenvedély szertefosz­lott.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Egy Rák akkor sem tudná elrejteni érzéseit, ha akarná: ha már felszámoln­á kapcsolatá­t, nem rejti véka alá. Több időt szeretne egyedül tölteni, hogy magára koncentrál­hasson, nem akarja, hogy párja mindennapj­ai része legyen.

X. 23.–XI. 21.

Titokzatos­sága miatt nehéz rájönni, mi jár a fejében, de hangulatin­gadozásai intő jelek. Ha egy kapcsolat már nem érdekli, szeszélyes lesz. Gyakran inkább eltolja párját magától, semhogy vállalja a felelősség­et a döntéséért.

Halak

II. 19.–III. 20.

A Halak mindent elkövet, hogy a szakítás ne az ő felelősség­e legyen. Titokban arra vágyik, hogy a párja szakítson vele. Az is előfordul, hogy társát kezdi el hibáztatni valamiért, amiért az nem is felelős, hogy az áldozat szerepébe kerülhesse­n.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary