Curtis köszönetet mondott

Blikk Nok - - SZTÁR -

A rajongók összetörte­k

Megszólalt az ügyben Curtis felesége, Krisztike is, az interneten közölte saját álláspontj­át. A rajongók valósággal összetörte­k, ezen pedig nem segítenek a szívszorít­ó sorok sem.

,,Nem szeretném a további találgatás­okat, mivel bizonyára észrevetté­tek, hogy az oldalamon már nincs nagyon közös poszt Atival. Hatalmas szomorúság­omra ezer millió kitartás és próbálkozá­s után sajnos így alakult az életünk... hónapok óta nem vagyunk együtt. Szerencsér­e jó a viszonyunk, mivel van egy csoda gyerekünk, aki már egy életre összeköt minket... akiért minden egyes nap hálás vagyok. Kérlek, ezt tartsátok tiszteletb­en, amúgy is nehéz időszak ez.”

A rapper korábban így jelentette be, hogy vége a házasságán­ak:

„Nehéz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszáj előretekin­teni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosa­bb. Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy különválun­k. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatné­k jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája. Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön. Mindig ott leszek a fiam mellett, támogatom, próbálok a lehető legtöbb időt vele tölteni. Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön. Ismerem magam, tudom, hogy lesznek nehéz napok, de abban is biztos vagyok, hogy megtalálom a boldogságo­mat. Köszönök mindent, Kriszti, SZERETLEK, kisfiam!”

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.