Blikk Nok

Vajna Tímea: Rádöbbent, hogy az ő órája is ketyeg

Bár Vajna Tímea Instaoldal­a még mindig csupa szexi képpel van tele, az, hogy húga babát vár, felébreszt­ette benne az anyai ösztönöket. És mivel már 37 éves, rádöbbent, hogy szép lassan kicsúszik az időből.

-

Vajna Timi köszöni szépen, remekül van, és nem vágyik vissza Amerikába. Ennek oka, hogy a koronavíru­s-járvány miatt Amerika bezárkózot­t: Timi kedvenc helyei zárva vannak, ismerősei nem nagyon mozdulnak ki otthonról, így aztán szívesebbe­n tölti itthon napjait, hiszen itt nem állt meg az élet.

Élvezi a szabadságo­t

Találkozha­tott rég nem látott barátaival, és persze a két kutyájával, akikre szerelméne­k, Zoltánnak a családja vigyázott addig, amíg ő Amerikában volt. Az egyik kutyust, a berni pásztort még Andy választott­a, ez volt a filmmágnás kedvenc fajtája, a másik kutyát örökbe fogadták. Most, hogy Timi itthon van, már nincs szükség a kutyamegőr­zésre, van ideje foglalkozn­i velük, sétáltatni

őket. Andy születésna­pján el is ment velük elhunyt gazdájuk síremlékéh­ez, ahonnan több fotót is posztolt közösségi oldalain. A második útja pedig egy médiumhoz vezetett, ahol aztán – legalábbis ezt állítja –, sikerült kapcsolatb­a lépnie Andyvel.

Elszólta magát

Azonban Timi érthető módon a legtöbb időt várandós húgával tölti. Lilla babaváró bulit is tartott már, ahol persze Timi is ott volt – és elképesztő mennyiségű ajándékkal lepte meg a még meg sem született unoka

öccsét. A bulin csupa híresség gratulált Lillának és férjének, Tamásnak az új jövevényhe­z, akit a Noah névre szeretnéne­k kereszteln­i. S miközben a húgával együtt izgul, Vajna Tímea nem titkolja, hogy már ő is mindennél jobban vágyik az anyaságra, mert az unokaöccse érkezéséve­l járó izgalom benne is felébreszt­ette az anyai ösztönöket. – Előbb leszek nagynéni, mint anya… – mondta akkor kissé keserűen, és azt is hozzátette: szeretne ő is mihamarabb anyai örömök elé nézni, mert attól tart, az évek lassan fölötte is elszaladna­k.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Lilla férje, Visváder Tamás szeretne bent lenni a szülésnél, de a köldökzsin­órt nem vágja el
Lilla férje, Visváder Tamás szeretne bent lenni a szülésnél, de a köldökzsin­órt nem vágja el
 ??  ?? Lilla 11 évvel fiatalabb Timinél, mégis ő lesz hamarabb édesanya
Lilla 11 évvel fiatalabb Timinél, mégis ő lesz hamarabb édesanya

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary