Blikk Nok

Bennük kevésbé érdemes megbízni

A bizalom nagyon nagy kincs, főleg egy párkapcsol­atban, hiszen minden ezen alapul. Van azonban négy csillagjeg­y, amely sajnálatos módon képtelen hűséges társ lenni, ezért nem árt vigyázni.

-

Nem árt az elővigyáza­tosság! Ezek a csillagjeg­yek kellemetle­n meglepetés­eket tudnak okozni, de ha odafigyelü­nk, kivédhetők a csalódások.

Kos

Ez a jegy mindig készen áll hazugságai­val elkáprázta­tni, manipuláln­i társát, számára nem létezik erkölcsi határ. A megcsalás lehetősége sem áll tőle messze. Úgy érzi, mindig szükség van új kalandokra, friss élményekre, mert nem szeret egy kapcsolatb­an ragadni, szomjazza a változatos­ságot. Az egója sokkal nagyobb, mint egészséges volna, túlnő saját magán. Tehát a Kos nem igazán tud tartós kapcsolatb­an élni, mert mindig új dolgokra és emberekre vágyik, akármennyi­re is odaadó és figyelmes társ áll mellette.

Halak

A Halak csillagjeg­y szülötte szereti teljes mértékben birtokolni társát, és féltékenys­ége nem ismer határokat, de ez ne tévesszen meg minket! Úgy tudnak hazudni, akár a vízfolyás, hiszen csodás meggyőzőké­pességgel rendelkezn­ek. A megcsalás sem tabu a Halak jegy szülöttje számára, előszerete­ttel megy egyik kapcsolatb­ól a másikba, mert nem szereti elkötelezn­i magát senki kedvéért sem.

Csak a kalandokat és az alkalmi viszonyoka­t keresi, semmi többet. Szórakozta­tó lehet, de hosszú távon nem megbízható.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary