Blikk Nok

Ilyen színűre lakkozza ősszel a körmét

Az ősz mindig változást hoz a divatban: a nyár élénk, bolondos színeit komolyabb színek váltják fel. Az idei szezonban ez az 5 körömszín lesz a legmenőbb. Önnek melyik tetszik legjobban?

-

Krémes babakék

Az elmúlt években a kék árnyalatai minden szezonban megjelente­k. Most ősszel sincs másképp. A könnyed babakék színét imádni fogja. Krémes-púderes szín, olyan lágy, mint egy felhő. Ez az árnyalat jól passzol minden hajszínhez, és az irodai ruhatárát is feldobja.

Lágy vörös

Mint egy lédús gyümölcs, elsőre olyan benyomást kelt. Finom szín, az igényes nők egyik kedvence lett. Kevésbé hivalkodó, inkább szelíd és romantikus. Ha fel akarja dobni a mindennapi megjelenés­ét, akkor remek választás, ráadásul rövid körmökön is gyönyörűen mutat.

Homokszín

Mintha a ropogós homokban sétálnánk, arra emlékeztet ez az igazán meglepő szín. Kissé bézses árnyalat, nem szabad kihagyni az idei őszi összeállít­ásból. Semleges és mégis kifinomult. Sokoldalú viselet, egyszerű, de nagyszerű. Minden bőrtónuson jól mutat, legyen szó lebarnult vagy éppen porcelánfe­hér bőrről. Próbálja ki!

Halványszü­rke

A szezon legfinomab­b körömszíne ez a fagyos, kissé mosott hatású szürke. Kecses, kissé ezüstös beütésű, de mégis matt. Nem hinnénk, de egy világosszü­rke köröm is lehet elegáns. Bátran viselhetjü­k egy üzleti találkozón vagy egy esküvőn. Kevésbé szigorú, mint a sötétebb társai. Nőiesen mutat a mandula formájú körmökön.

Tejcsoki

Csábító, akár a csokoládé. Visszarepí­t a ’70-es évekbe ez a középbarna árnyalat, amikor az abszolút kedvenc volt. Mindig pazar és soha nem unalmas. Újragondol­t visszatérő szín, hiszen a csoki soha nem megy ki a divatból. Édes, de egyben fényűző hatást is kelt. A hideg idő beköszönté­vel ez a forró csoki körömlakk feldobja a csizmás, pulcsis szetteket.

 ??  ?? Rimmel 60 Seconds körömlakk Jet setting 899 Ft Avon Gél hatású körömlakk Zen Moment 1400 Ft IsaDora Wonder Nail Nude Skin 3990 Ft Essie körömlakk 121 Topless And Bare 2499 Ft Sally Hansen Pure körömlakk 370 Crystal Blue 2599 Ft Sally Hansen 310 Pomegranat­e Punch 2599 Ft Avon gél hatású körömlakk Good Karma 1400 Ft
Rimmel 60 Seconds körömlakk Jet setting 899 Ft Avon Gél hatású körömlakk Zen Moment 1400 Ft IsaDora Wonder Nail Nude Skin 3990 Ft Essie körömlakk 121 Topless And Bare 2499 Ft Sally Hansen Pure körömlakk 370 Crystal Blue 2599 Ft Sally Hansen 310 Pomegranat­e Punch 2599 Ft Avon gél hatású körömlakk Good Karma 1400 Ft
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Sally Hansen Pure körömlakk 160 Pure Cocoa 2599 Ft
Sally Hansen Pure körömlakk 160 Pure Cocoa 2599 Ft
 ??  ?? Avon gél hatású körömlakk Blue Me Away 1400 Ft
Avon gél hatású körömlakk Blue Me Away 1400 Ft
 ??  ??
 ??  ?? Essie körömlakk 203 Cocktail bling 2499 Ft
Essie körömlakk 203 Cocktail bling 2499 Ft
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary