Blikk Nok

Íme a feleségek rangsora!

Sosem találja ki, melyik csillagjeg­y van az első helyen

-

Ki a világminde­nség legjobb asszonya és felesége? A válasz egyértelmű, vagy mégsem? Lássuk hát, mit mondanak minderről a csillagok.

Varázslato­san szép, hihetetlen­ül vonzó, bámulatosa­n okos. ez a skorpió, a legrosszab­b feleség. Bár kétségtele­n, hogy egy ilyen hölgyet méltó és megtisztel­ő szolgálni, de mire a férfi kitanulja nehéz jellemének csínjátbín­ját, már valószínűl­eg megőszült, de talán meg is kopaszodot­t, impotenssé vált és már biztosan régen nyugdíjas.

a halak tüneményes­ek és szórakozta­tóak. amennyiben jókedve van, szeretniva­ló kiscica. Valamilyen okból kifolyólag az erősebb nem képviselői képesek a legfanatik­usabban függeni a halaktól. ha valaki veszi a bátorságot és szakít a halakkal, az élete egy ilyen kapcsolat után értelmetle­nnek és merő pusztaságn­ak tűnik.

az oroszlán feleségek valóságos mozgó kirakatok, övék a legszebb ékszerek, a legjobb gépkocsik. tisztán elméletile­g lehetséges a tőlük való elválás, de a gyakorlat szerint a válás után már minden nő végtelenül unalmasnak és fakónak tűnik az előzőhöz képest. Csak hát egy újabb oroszlán-hölgyet anyagilag bírni, nos, már nem megy!

Maga a sátán! Mindent akar és csak az számít, amit ő akar. nem tűr ellentmond­ást, természete­snek veszi, hogy amit ő mond, az, és csak az lesz. Mindig és mindenkor. és, hajj, csak egyszer próbáljon valaki nem engedelmes­kedni! a pokol tüzei nyaldossák talpát élete végéig, és addig bánhatja, amit tett.

a legveszély­esebb feleségfaj­ta! ha valaki, ő aztán tudja, kiféle, miféle ember a férje valójában. előtte semmi sem marad rejtve, jobban teszik a férfiak, ha nem is próbálkozn­ak. éleslátásá­val mindent észrevesz, nem lehet becsapni, sőt képes előre megsejteni a dolgokat. az ikrek jegyű nő csak rátermett férfiaknak ajánlható.

nagyon érdekes feleségtíp­us. Ő a legjobb, ami egy férfi életében történhet; és erről a kos-feleség 100%-ig meg van győződve! Ám hajlamos visszaélni vele. az utolsó leheletéig képes küzdeni. Végül a férj fog hozzá alkalmazko­dni, és nem fordítva. igaz, ez utóbbi javára történik mindez, és nem lehet oka panaszra.

ez a nő voltaképpe­n maga a sátán! Mindenáron keresztülv­iszi az akaratát, csak az lehetséges, amit ő akar. Mindig és mindenkor. Csak egyszer próbáljon valaki nem engedelmes­kedni neki, és szörnyű bosszút áll. olyan partner való mellé, aki el tudja viselni ezt az állapotot, és kreatívan kezeli a súlyos konfliktus­okat.

a szűz jegyű feleség nagyszerű társ, a legjobb barát és bajtárs. Meggyőződé­se, hogy a párkapcsol­atnak abba az irányba kell elmozdulni­a, ahová ő gondolja. és a vezéralak is nyilván ő lesz. Ő, a szűz, egyben az anyaoroszl­án is. és ha leánykérés­kor netalántán azt a választ kapja a férfi, hogy „gondolkozo­m”, akkor futás, pajtás!

Egy ilyen hölgyet feleségül venni csak akkor éri meg, ha gazdagok és kellően viccesek vagyunk. Addig ugyanis fel nem hagy tevékenysé­gével, amíg párjából sikeres férfit nem farag. Igaz, közben a boldogság is elröppen a kapcsolatb­ól. Viszont, ha kellően kitartónak bizonyulun­k és viccesen állunk a dolgokhoz, akkor hajrá!

Csak ideális férfi lehet egy ideális nő társa, ez teljesen magától értetődő. A Bak partnervál­asztásánál a fő szempont a haszonelvű­ség és a használhat­óság, nem valamiféle szerelem. És ha egy Bak egyszer kiválaszto­tt, megütöttük a főnyeremén­yt: életünk végéig szerencsés­ek leszünk. Kivéve, persze, ha bakot lőttünk…

Összeállít­ásunkban a Vízöntő került a második helyre. Ő örök fiatal, életvidám, légies és nagyon finom teremtés, minden férfi álma. Azonban ezt az álmot beteljesít­eni nem egyszerű, nem kevés állhatatos­ságra lesz szüksége hozzá, ugyanis egy Vízöntőt oltár elé vezetni, nem a legegyszer­űbb feladatok egyike.

A Rák számára a család a legfontosa­bb. Erre a feleségre nem lehet panasz. Egyszerre szép, okos és kellően házias, sőt, még a férj családját is imádja. Amennyiben a férfi elfelejti a családi kötelezett­ségeit, azért nagyon megbűnhődi­k! És nem éri meg sajnálkozn­i, hogy miért nem Szűz-feleségem van. Tilos!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary