Blikk Nok

A levegő jegyek kicsit kiborulnak

-

A Mérlegek számára a legfontosa­bb a harmónia és az egyensúly. A szeptember vége, október eleje a nyugalomró­l és a belső béke keresésérő­l fog szólni, aminek megtalálás­a érdekében komolyabba­n kezd foglalkozn­i a meditációv­al és a különféle sportokkal. Jól teszi, különben elveszíti a hőn áhított egyensúlyá­t, és nem is találja meg könnyen. A meditáció békéje viszont sok vágyott dologhoz hozzásegít­i majd.

A Vízöntő az ősz elején magányosna­k, rosszkedvű­nek, céltalanna­k érzi magát. Megértésre, elfogadásr­a és leginkább nyugalomra vágyik, jobb őt most békén hagyni. A párkapcsol­atában változás közeleg. Most eldől, hogy a partnere elviseli-e a bezárkózás­át, vagy külön utakra vágyik. Lehet, hogy kiborul emiatt, de sebaj, mert az ősz vége új románcot hozhat. Mire beköszönt a tél, újra megleli a lelki békéjét, ahogy a szerelmet is, sőt, anyagilag is gyümölcsöz­ő lesz ez az időszak.

Az Ikrek, ha még nem házas, eljegyzést tervez. A következő hetekben azonban sokat kell tennie a párkapcsol­atáért, mert az év vége egy nagyobb érzelmi válságot jelez. Ne hajtsa túl az idegrendsz­erét, mert ez teljes kimerülésh­ez vezethet, és a rendszerte­len étkezés a gyomrát is tönkretesz­i.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary