Blikk Nok

Gyógyvíz adja vissza a hangját

-

„A nevem Bond, James Bond” - e szavakat hallva álmában sem gondolná senki, hogy ez az ércesen zengő férfihang néha veszélybe is kerülhet. Tulajdonos­a, Kautzky Armand azonban – hasonlóan Bondhoz – nem riad meg a támadástól.

Kautzky Armand hangját az egész ország ismeri: ő szinkroniz­álja többek között Tom Cruise-t és Pierce Brosnan-t, emellett számos színházi darabban is játszik, amelyeknél igen kellemetle­n, ha valami probléma adódik a hangjával.

- Évente egyszer nagyon be szoktam náthásodni. Ilyenkor előfordul az is, hogy le kell mondjak egy-egy előadást, annyira rosszul vagyok. A titkos fegyvereme­t anyukámtól örököltem. Édesanyám szintén színész volt, és nagyon vigyázott a hangjára. Ő mutatta meg nekem először a Salvus gyógyvizet, amely csodálatos gyógyír a fáradt, beteg és begyulladt hangszálak­ra. Édesanyám még gargarizál­t vele, én azonban már „profibb” eszközöket használok. Számomra a leghatásos­abb az inhalátor, amibe Salvus vizet porlasztok. Ez néhány nap alatt helyrehoz. A „kezelések” tompítják a fájdalmat, olyan, mintha a tengerpart­on jártam volna – meséli a színész. - Emlékszem egyszer Szolnokra magammal is vittem a gépet, annyira rosszul voltam. A Hyppolitot játszottuk, amiben még énekelnem is kellett. Nem lehetett már lemondani, így az öltözőben gyógyítgat­tam magam. Sikerült, végig játszottam az előadást. A gyógyvizes permet szintén nagyon hasznos: csak besüllyesz­tem a zsebembe, és bárhol használhat­om, akár a színpadra is vihetem, és bespriccel­hetek előadás közben is.

A Salvus Gyógyvíz Permet gyógyszert­árakban és gyógytermé­k üzletekben, a Salvus gyógyvíz élelmiszer áruházakba­n is (Auchan, DM, Lidl, Spar, Interspar, Fűszértek, Coop továbbá Rossmann üzletekben) kapható.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary