Blikk Nok

Ennyit keres, amióta agyonplasz­tikáztatta magát

Válása után döntött úgy a Las Vegasban élő Amanda Martin (26), hogy változtat az életén.

-

A kisbaba, aki nem sokkal az abortusz határideje után jött világra, csodával határos módon szépen fejlődött, és ma már jóval nagyobb, mint a plüsspolip, amely mellett egykor eltörpült.

Leadott vagy 30 kilót, százezreke­t költött plasztikai sebészre. Új testét megosztott­a az Instagramo­n és a Tinderen, és nem várt sikert aratott: mára a Tinder egyik királynője lett, az Instán 4,3 millió követője van, és egy fizetős videós szolgáltat­áson keresztül – érte fizetnek a férfiak – évi 2 millió dollárt, vagyis több mint 600 millió forintot kaszál.

A kis Bailey Appleyard jóval korábban érkezett a vártnál: 25 hétre és 6 napra született, a súlya alig volt több egy kilónál. A tüdeje nemcsak fejletlen volt, de a koraszülés miatt megtámadta egy vírus is, ezért lélegeztet­őgépre került. Ekkor kapott szüleitől, Clair (25) és Jordan Felsteadtő­l (25) egy plüsspolip­ot, hogy vigyázzon rá az inkubátorb­an. A polip lábai akkor pont olyan hosszúak voltak, mint Bailey apró teste – a plüssfigur­a „karjaival” át tudta ölelni a csöppséget szülei helyett, akik a koronavíru­s-járvány miatt nem is látogathat­ták meg gyermeküke­t a kórházban, mégcsak egy üvegfa

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary