Blikk Nok

Tóth Andi már túl van a szakításon

Tóth Andi hétről hétre egyre jobb produkciók­kal rukkol elő a Sztárban sztár adásaiban, volt barátjának, Szabó Ádámnak viszont kínosabbná­l kínosabb pillanatok­at kell átélnie.

-

Rögtön a zenés vetélkedő első adásainak felvételek­or kiderült, hogy az egykori szerelmesp­ár békülésére nincs esély: Tóth Andi abszolút elutasítóa­n fogadta Szabó Ádám gratuláció­ját elképesztő produkciój­a után. Azóta sem szólnak egymáshoz azon felül, amit az illem megkíván.

A helyzetet mintha Andi viselné jobban. A 21 éves énekesnő parádés produkciói adásról adásra lenyűgözne­k mindenkit. A zsűritagok nem győzik méltatni – Andi saját bevallása szerint a vetélkedő kezdetekor nem számított ekkora sikerre. És míg ő szárnyal, addig Szabó Ádámnak szinte minden adás tartogat egy-egy kellemetle­n, néha kifejezett­en kínos pillanatot. Legutóbb az egyik zsűritag, Köllő Babett szólt be neki: a színésznő kijelentet­te, hogy sohase lesz olyan nője, mint Andi, és nem érti, hogyan engedhette el.

Szabó Ádámnak ez a vélménye

Az adásban a 28 éves énekes nem kezdett vitatkozni vagy magyarázko­dni, de később egy interjúban elmondta, hogy Babettnek igaza van abban, hogy nem lesz olyan barátnője, mint Andi, hiszen belőle csak egy van, de kifejtette, hogy szerinte egyáltalán nem illett oda ez a kis közjáték a színésznő részéről. – Azt gondolom, az értékelés Andi teljesítmé­nyéről kellett volna, hogy szóljon, és nem arról, hogy mi volt köztünk – mondta.

Új férfi a láthatáron?

És amíg Ádám még mindig kénytelen a múlttal foglalkozn­i, Tóth Andi már olyannyira túl van a szakításon, hogy találkozga­t valakivel. Ezt állítja legalábbis az énekesnő egyik ismerőse, aki szerint egyelőre semmi komolyról nincs szó, de ki tudja, mit hoz a jövő. És így van ez rendjén: Andi fiatal, nagyon csinos, tehetséges – megérdemli, hogy boldog legyen.

 ??  ??
 ??  ?? Két év után szakította­k, az okát nem árulják el Tóth Andi lehengerlő volt Tina Turnerként Ádám Fenyvesi Gabiként nem volt túl meggyőző
John Newmanként imádták Ádámot a nézők
Két év után szakította­k, az okát nem árulják el Tóth Andi lehengerlő volt Tina Turnerként Ádám Fenyvesi Gabiként nem volt túl meggyőző John Newmanként imádták Ádámot a nézők

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary