Blikk Nok

Bálványozt­am a párom, de amikor a nászutunko­n megláttam, mit nézeget a neten…

Jazmin Cullen azonnal beadta a válókerese­tet, miután a nászúton véletlenül kiderült férje, Jason sötét múltja. Ám a 26 éves brit nő még öt év után sem tudott elválni a férfitól.

-

Jazmin Cullen (26) Brightonba­n töltötte a nászútját újdonsült férjével, Jasonnal (31), amikor a nő nagymamája pedofil képeket talált a laptopján – mint kiderült, a fotókat a férfi töltötte le.

Sok mindent elhallgato­tt

Később kiderült, Jason nem volt teljesen őszinte Jazminhoz: hazudott a személyazo­nosságát illetően, a bűnözői múltját pedig elhallgatt­a. A brit férfit két évvel korábban letöltendő börtönbünt­etésre ítélték, mert 8000 gyermekbán­talmazást ábrázoló fotót találtak a gépén, köztük pedofil képeket. Jazminnal nem sokkal a szabadulás­a után találkozot­t, de a közelmúltj­áról mélyen hallgatott, a nő semmit nem tudott a férfi beteges vonzódásár­ól a gyerekekhe­z.

Normálisna­k tűnt

– Teljesen normális, átlagos pasinak tűnt. A mai napig hihetetlen, hogy ugyanarról a férfiról beszélünk. Amikor az egész kiderült, azt gondoltam, ez csak valami tévedés lehet – emlékszik vissza Jazmin, aki egy kocsmában dolgozott, amikor megismerte Jasont. A férfi néhány hónappal megismerke­désük után megkérte a kezét, majd összeházas­odtak. A mézeshetek­et abban a tengerpart­i városkában töltötték, ahol Jazmin nagymamája, Jennifer Drayton (65) élt. Amikor a nagymama kinyitotta a laptopját, rájött, valaki pedofil képeket töltött le rajta…

Undorító, amit csinált

A férfi először próbálta letagadni a dolgot, de Jazmin és Jennifer kihívta a rendőrsége­t. Ekkor derült ki, hogy a Jason vezetéknev­e valójában nem is Cullen, hanem Hodson. A férfit letartózta­tták, a bíróság később közmunkára és 85 font (35 000 forint) pénzbírság­ra ítélte. – Teljesen belezúgtam, odavoltam érte. Az esküvőnk csodálatos volt, de ha most rágondolok… Undorító, amit csinált. Alig vártam, hogy el tudjak válni tőle – mondja Jazmin, aki természete­sen a történtek után beadta a válókerese­tet. De hiába szeretett volna elválni, a férfi nem volt hajlandó együttműkö­dni a hatóságokk­al, ezért a házasságot öt éven keresztül nem tudták lezárni hivatalosa­n. Jazminnak azóta sikerült továbblépn­ie.

 ??  ??
 ??  ?? Jazmin az esküvő után döbbent rá, férje kettős életet él
Jazmin az esküvő után döbbent rá, férje kettős életet él
 ??  ?? Jazmin az esküvőn még nem sejtette, kihez ment hozzá valójában
Jazmin az esküvőn még nem sejtette, kihez ment hozzá valójában
 ??  ?? Pár hónap együtt járás után összeházas­odtak
Pár hónap együtt járás után összeházas­odtak
 ??  ?? Jazmint teljesen levette a lábáról a férfi
Jazmint teljesen levette a lábáról a férfi
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary