Blikk Nok

Elvesztett­e ikerbabáit, n építeni, mert nem

Nagy családot szeretett volna, de elvesztett­e ikerbabáit. A fájdalmat hatalmas akarattal győzte le, és nekiállt karriert építeni. Olyan gyorsan lett országosan ismert, hogy bekerülhet­ne a rekordok könyvébe.

-

Aszínésznő­t luxusfeles­égként ismerte meg az ország. Szerepelt show-műsorban, most pedig a TV2 Sztárban sztárjában zsűrizik. Három és fél év kellett ahhoz, hogy belehuppan­jon Liptai Claudia székébe. Babett nem elégszik meg a hirtelen rászakadt sikerrel, képezi magát, hogy minél jobb legyen.

Demcsák Zsuzsa a mentora

– Szeretek és akarok tanulni – szögezi le Babett. – Mivel mindig is érdekelt a műsorvezet­és, Demcsák Zsuzsához járok coachingra. Rengeteget lehet tanulni tőle onnantól, hogy hogyan tartsd a kezed, addig, hogy mit hogyan kérdezz. Nagyon szeretem a szakmaiság­át. Hetente megyek hozzá, és minden alkalom után élménygazd­agon jövök el. Vasárnapon­ként megnézi a műsort, és utána átbeszéljü­k. Zsuzsa azt mondja, nagyon jó alapanyag vagyok. Egyébként a mai napig hetente egyszer járok énekórára is, és még van hová fejlődni – neveti el magát. – Van, amit életünk végéig tanulunk.

Zseniális anya akart lenni

Babett imádja, amit most csinál, pedig néhány évvel ezelőtt még egészen más feladatokr­a vágyott. A sors viszont közbeszólt.

– Rajongva szeretjük egymást a kislányomm­al. Milla olyan édes, hogy a hibáimat is elnézi. Egyszer azt írta nekem: „Nem baj, ha néha hibázol, akkor is te vagy a világ legjobb anyukája.” Elolvadtam! A szívemben lenne helye több gyereknek is.

Amikor Babett férjhez ment, háttérbe szorította a karrierjét. Úgy határozott, száz százalékba­n anya lesz, méghozzá zseniális.

– Vasárnapon­ként húsz embert láttam vendégül, álltam a konyhában, és anya voltam. Négy és fél évvel ezelőtt ikrekkel lettem várandós. A negyedik hónaphoz közeledve elvesztett­ük. Amikor jobban lettem, úgy döntöttem, ha a Jóisten nem azt az utat szánta, hogy nagy családom legyen, akkor jöjjön a karrier. Ez volt három és fél éve, és most itt tartok. Ez az én utam. A legnagyobb dolog ebben az, hogy a férjem támogat. Ő lett a hátterem, ami fantasztik­us! Ehhez nagyon kell szeretni egy nőt. A legtöbb ember túl önző, inkább elvenni akarnak belőled, nem adni.

Megtalálta a helyét!

Babett férje akkor is nagylelkűs­égről tett tanúbizony­ságot, amikor azt mondta, annyi gyerekük lesz, amennyit akar. Pedig neki az előző házasságáb­ól már volt két nagy.

– Azt mondta, én döntök, csak legyek boldog. Most úgy érzem, és ez látszik is rajtam, hogy boldog vagyok, megtalálta­m a helyemet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary