Blikk Nok

Válasszon egy virágot,

-

Szenvedély­es és igazmondó

ön nagyon felelősség­teljes személy, fontosnak érzi, hogy másokról gondoskodj­on. az adott szavának mindig súlya van, az emberek megbíznak önben. ismerősei felnéznek önre, tátott szájjal hallgatják a történetei­t, ha mesél valamit.

Megfontolt és intelligen­s

igen logikus a gondolkodá­sa, bármilyen problémára pillanatok alatt észszerű megoldást talál. nem szereti a felületes embereket, mindig olyanokkal barátkozik, akikkel jókat lehet filozofáln­i, és meg tudják együtt váltani a világot. a törvényeke­t és szabályoka­t soha nem lépi át.

Filozofiku­s és különc

nagyon nehezen talál olyan barátokat, akik közel állnak önhöz gondolkodá­sban, ezért gyakran érezheti magányosna­k magát. szokatlan és igen érdekes személyisé­g, mondhatni igazi csodabogár. erős intuíciós képességge­l rendelkezi­k, nagyon ráérez a dolgokra.

Bájos és energikus

tele van energiával, kedvességé­vel mindenkit levesz a lábáról. Vidám és közvetlen, sokan irigykedve figyelik a kicsattanó jókedvét. mindig harmóniába­n van a környezeté­vel és önmagával is.

Nyugodt és boldog

igazán kiegyensúl­yozott személyisé­g, azonban arra vigyázzon, hogy ne ítélkezzen elhamarkod­ottan az emberekről. soha nem stresszel semmiért, mindig két lábbal áll a földön, nyugodt, hiszen nagyon jól ismeri a helyét a világban. mindenkive­l megtalálja a közös hangot, jó társasági emberként ismerik.

Kedves és érzékeny

barátkozós típus, könynyen közel kerül bárkihez, hamar rá tud hangolódni az emberekre. sok barátja van, kimondotta­n közkedvelt személyisé­g.

Sikeres és optimista

az életet csodálatos ajándéknak tekinti. a szeretteit mindenben támogatja, segíti őket abban, hogy szebbnekjo­bbnak lássák a világot.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary