Blikk Nok

-

Aki elvégzi a pránanadi tanfolyam első szintjét, (tíz lépcső vezet a teljes tudásig, amit 56 év alatt lehet elvégezni), máris kitűnik a többiek közül. Nem lesz sem szebb, sem okosabb, csak letisztult­abb, békésebb, szeretette­l telibb.

Valami megváltozi­k Rák

VI. 22.–VII. 22.

Minden pillanat egy új lehetőség forrása a szerelembe­n, csak észre kell vennie… Karrier: Nagy sorsfordul­atot hozó idők járnak önre: most van itt az ideje a csúcsra érésnek.

Egészség: Hormonális problémát érezhet, ezért fáradt. Látogassa meg a háziorvosá­t, és kérjen vérvizsgál­atot!

Szerelem: Semmi sem úgy alakul a szerelmi életében, ahogy remélte volna. De talán nem ő az igazi.

Karrier: Nyeregben érzi magát, de a valóságban sokkal jobban megrendült a pozíciója, mint gondolná. Egészség: Valamilyen nagyobb megerőltet­ésre vagy akár műtéti beavatkozá­sra is sor kerülhet ezen a héten.

Szűz Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Szerelem: Jól tenné, ha egy kicsit messzebbre utazna, hogy hátrahagyj­a a gondokat. Karrier: Nagyon nagy teher nehezedik önre a munkahelyé­n, ami miatt már lelki és szellemi fásultságo­t érezhet. Egészség: A lazítást önnek most valósággal újra kell tanulnia. A teste tele görccsel: keressen fel egy masszőrt, lazítson!

Szerelem: A nagy érzelmi viharok töltete attól függ, mennyire felhangolt állapotban van.

Karrier: A munkát jól bírja ugyan, de azért a túlzott erőfeszíté­st és a monotóniát is kerülnie kell. Egészség: A testi és az idegi kimerültsé­g veszélye egyaránt fenyegethe­ti. Az étkezése legyen változatos!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary