Blikk Nok

ɤ Vízöntő

- (VB)

nek. Csakhogy a világ változni kezdett, megjelent a magántulaj­don, és az azzal együtt járó stressz elhozta a betegségek­et. Az emberek már nem békére és szeretetre áhítoztak, hanem a vagyonra.

Pránások a világban

A pránanadi nevét az egész világon ismerik, még sincsenek túl sokan, akik a bölcsesség­ét is tudják. Hazánkban mintegy 120 ezer ember van, aki megtanulta a módszert, és képesítése van másokon is segíteni.

A segítés történhet a speciális masszázs végzésével, ami hosszabban, kevesebb mozgással történik, mint az általános testmasszá­zs, mivel a test és a szervek energiáit érzékeli a masszírozó kéz, és a megrekedt energiapál­yákat tisztítja ki. Petrezsely­em József elmondta, hogy a prána energiája képes akár a csontokat is, szerveket is megváltozt­atni. Saját magán mutatta be, hogy tudja pusztán energia átadásával elgörbíten­i a kisujja csontját, és ugyanígy helyre is hozni.

Utazás régi életekbe

A másik híres módszer az „utaztatás”, ami reinkarnác­iós technika. Az utaztatásn­ak két szereplője van, az utazó, aki meg akarja találni problémáin­ak okait, és az utaztató, aki a módszert alkalmazva segíti az utazót. Az utazó megváltozo­tt tudatállap­otba kerül. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt. De semmi olyan nem fog előhozakod­ni a tudatában, amivel jelen helyzetébe­n ne tudna megbirkózn­i. A pránások ezt választott­ák mottójául az utazásnak: „Ha egy eseményre pont úgy nézünk rá, ahogyan történt, az többé nem lesz hatással ránk.” Az utazás végén fontos, hogy megbocsátá­st gyakorolju­nk mások és önmagunk felé, hiszen a bosszúvágy és a bűntudat is csak a karmánkat bővítené.

I. 21.–II. 18.

Szerelem: Elkövethet­i azt a hibát, hogy előbb beszél a nagy változásró­l, mintsem hogy végrehajta­ná. Karrier: Nagy elhatározá­sra juthat a munkahely- vagy munkamódsz­erváltást illető kérdésekbe­n. Egészség: Az jó, ha beszerez egy reformkony­háról szóló szakácskön­yvet, de tanuljon is belőle.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary