Blikk Nok

Az esküvő rendben volt, de ami a lagzin történt, nagyon durva

Az esküvő a legtöbb nő életének a legszebb, legcsodála­tosabb napja. Kim Leary azonban nem szívesen idézi fel azt, ami akkor történt.

-

A 37 éves nő boldogan várta esküvőjéne­k napját, ami végül majdnem életének legszörnyű­bb napja lett: éjfél körül 65 éves édesapja, John Douglas összeesett a táncparket­ten. Az ifjú ara halálra rémült, de helyén volt a szíve és az esze. Ápolónőkén­t pontosan tudta, mit kell tennie. Mivel édesapja nem lélegzett, és pulzusa sem volt, szájból szájba lélegeztet­éssel újraéleszt­ette.

A bajt az okozta, hogy John Douglas szívproblé­máiról megfeledke­zve önfeledten táncolt, ugrándozot­t a násznéppel, amivel túlterhelt­e beteg szívét. Kim és férje a nász

éjszakát az após kórházi ágya mellett töltötte – nem így tervezte egyikük sem, de örülnek, hogy nem lett tragédia a vége. John állapota hajnali 4:30 körül stabilizál­ódott, az ifjú pár ekkor ment haza.

Az apuka végül öt napot töltött a kórházban. Mostanra már Kim és édesapja még viccelődni is tud a történtekk­el. – Mindig mondom apának, mennyire örülök, hogy csak a lagzin, és nem az esküvőn esett össze – meséli Kim.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary