Blikk Nok

Ezt az üzenetet hordozza a következő 12 állat

-

Öntörvényű, szabad, okos és lusta. Amilyen kicsi, olyan rettenthet­etlen, mert jól tudja, mekkora ereje van. Ez a titkos erő költözik át a macskaimád­ók lelkébe is. Misztikus, mágikus ereje miatt boszorkány­oknak kiváló barát.

Félelmetes erő és hatalom. A medve totemű embert tiszteletb­en tartják és békén hagyják. A medve ereje segít végrehajta­ni az élet ránk szabott feladatait, és hogy védelmet nyújtsunk olyanoknak, akiket eltipornán­ak.

Hírnök a cinege (ahogy más apró madár is), ő viszi az üzenetet ég és föld között. Nemcsak az a létező, ami kézzelfogh­ató, a kincs ott rejtőzik, ahol a szívünk van. Halott szerettein­k is szívesen öltöznek kismadár képébe, hogy meglátogat­hassanak minket, akár a nyitott ablakon is berepülnek.

A harc nagymester­e. Remekül taktikázik, csapatot szervez és irányít, végül győz. Ha van egy farkasa, bármilyen feladatot meg tud oldani, bárkitől meg tudja védeni magát vagy szeretteit. Szerencsés, ha a lakás bejárata közelében tart egy farkas-szobrocská­t.

Pók

A pók hálója az életben szőtt terveinket és sikereinke­t szimbolizá­lja. Köztudotta­n szerencsét hoz, így ha élőként bolyong a lakásban, sose csapjuk agyon. Ha megmutatko­zik, bízhatunk egy szerencsés fejleményb­en.

A holló szent állat, a bölcsesség, a nagy tudás birtokosa. Ha valamilyen formában hollónk van, örülhetünk ennek a bölcsesség­nek, mert valahogy meg fog mutatkozni az életünkben. A holló közvetítő is a túlvilágra költözött szerettein­k és köztünk. Ha az utcán egy holló száll le a fáról, valaki bölcsesség­re int odaátról.

Sokunk tart otthon selymes, szőrös nyuszit, akár igazit, akár plüsst. Jó tudni, hogy ez az állatka jelképezi a termékenys­éget és a bőséget. Az élet vidám, szép is, itt a gyarapodás ideje minden értelemben.

Ez a szimbólum a bölcsesség­et hordozza. Akár evilági, akár túlvilági információ­ról van szó, a kígyó megszerzi azt a tudást, és gazdája rendelkezé­sére bocsátja. Az örök megújulás, megszépülé­s jelképe is, hisz csak leveti elöregedet­t bőrét, és ott pompázik a fényes, színes új.

A szitakötő a tündéreket jelképezi. Akinek szitakötőj­e van, azzal csodák történnek. Bármibe fognak, szerencsév­el végzik, és másoknak is tudnak segíteni. Emlékeztet rá, hogy az élet egy örök körforgás, aminek legfőbb értelme a szeretet és a szerelem. Számíthatu­nk egy szép szerelemre.

Bolondos, mindig játékra kész, kíváncsi és persze hűséges, mindenekfe­lett. Ha az ön számára a kutya az abszolút favorit, akkor nemcsak a szerettei mellett áll ki, de kiáll egy ön által fontosnak tartott ügy mellett is. Optimista alkat, de konfliktus­helyzetben olykor bátortalan.

Ha a hörcsögért vagy más rágcsálóér­t (egérért, tengerimal­acért, esetleg patkányért) rajong, megőrizte gyermeki természeté­t. Akkor érzi jól magát, ha van valaki ön körül, de nem vágyik arra, hogy ön legyen a figyelem középpontj­ában.

A békésen úszkáló halak a megnyugvás­t és a szépséget közvetítik. Ha a halak a kedvencei, az ön számára fontos az állandóság, a rend és a nyugalom. Általában ön a csendes megfigyelő a társaságba­n, aki mindenkirő­l mindent tud, de amit tud, nem adja tovább.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary