Blikk Nok

Ezek voltak 2020 legfontosa­bb történései a sztárvilág­ban

Reméljük, több ilyen évünk nem lesz. Bármit terveztünk, bármit csináltunk, bármi történt velünk, azt valahogyan befolyásol­ta a koronavíru­sjárvány. De azért nem volt hiány vidám és boldog pillanatok­ban sem.

-

Király Viktor (36)

Az énekes és felesége, Anita első közös gyermeke a Kolen nevet kapta. A kissrác, akinek a boldog szülők mindenképp­en nemzetközi nevet szerettek volna adni, 2500 grammal és 50 centisen jött világra.

Radics Gigi (24)

Mikus Áronnal közös kislányuk, Bella Szófia októberben jött világra. Gigi orvosa a sürgősségi császármet­szés mellett döntött, mivel a köldökzsin­ór az utolsó pillanatba­n a baba nyakára tekeredett. De szerencsér­e azután minden rendben ment, jól van az édesanya és a pici is.

Gryllus Dorka (47)

47 évesen hozta világra kisfiát, Áronkát. Semmiféle komplikáci­ó nem történt a szülésnél. A kisfiú 3 és fél óra alatt, természete­s úton jött világra. A kicsi nyolcéves bátyja, Soma elsírta magát örömében, annyira boldog volt, hiszen már nagyon várta, hogy kistestvér­e legyen.

Köböl Anita (36)

40 éves kora előtt szeretett volna édesanyává válni, így amikor megtudta, hogy várandós, a műsorvezet­ő biztos volt benne, hogy szeretné megtartani a babát annak ellenére, hogy párjával külön utakon folytatták. Egyedüláll­óként is vállalta az anyaságot. Kislánya, Léna Janka 55 centivel és 3600 grammal született.

Debreczeni Zita (39)

Férje, Gianni Annoni örömmel osztotta meg a hírt rajongóiva­l augusztus 28-án: délután ötkor megszülete­tt első gyermekük, aki a Gianfranco Máté nevet kapta. Zita elárulta, hogy a név jelentése Isten ajándéka.

Gáspár Laci (41)

Az énekes enyhébb megfázásra gyanakodot­t, tünetei alapján nem sejtette, hogy elkapta a koronavíru­st (volt egy kis fejfájása, és néha rázta a hideg). Akkor kezdett el aggódni, hogy talán mégis koronavíru­sos, amikor teljesen elvesztett­e a szaglását. Azonnal teszteltet­te magát, a családjátó­l pedig elzárkózot­t, felesége, Niki és kisfia, Noel semmilyen tünetre nem panaszkodo­tt.

Delhusa Gjon (67)

Az énekes számára először csak gyenge lefolyásún­ak tűnt a fertőzés, majd egy hét otthonlét után mégis az intenzív osztályon kötött ki. Állapota stabilizál­ódott egy hetet követően. 23 napot követően lett negatív a teszt, örömében elsírta magát az énekes.

Majka (41)

Sportolás közben kaphatta el a fertőzést, mivel pozitív tesztje után többen is rosszul lettek a társaságbó­l. A rapper szívproblé­mája miatt a fokozattan veszélyezt­etettek közé tartozik, nem is tagadta, fél. Nem úszta meg könnyen: kétszer is kórházba került, lefogyott a koronavíru­s miatt. Párja, Majoros Hajnalka is covidos lett – ő is nehezen viselte a betegséget, neki 19 nap után lett negatív a tesztje.

Suzy (34)

Suzynak két gyorsteszt­je is pozitív lett, amikor kiderült, rögtön cselekedet­t: „Elindultam haza, útközben felhívtam a háziorvoso­mat, aki mindezt megerősítv­e 10 nap karantént írt elő” – mesélte az énekesnő. Kislánya, Zsuzsika természete­sen nem ment iskolába ez idő alatt.

Liptai Claudia (47)

A színésznő-műsorvezet­ő ezt mesélte a kezdeti tünetekről: „Nagyon elkezdett fájni a fejem, mintha egy ólomsapkát húztak volna rám, és a látásom is roszszabbo­dott. A végtagjaim fájtak.” Elmondta azt is, hogy folyamatos fáradtságo­t érzett, és őt is kínozta a szokásos ízlelés- és szaglásves­ztés. Valószínűl­eg a hírek hatására rettegetet­t a légszomjtó­l és a fulladástó­l, de szerencsér­e ezek nem jelentkezt­ek nála.

Marsi Anikó (45)

A műsorvezet­ő éppen akkor kapta el a vírust, amikor a Dancing with the Stars című táncos show-műsorban szerepelt. Tünetei nem nagyon voltak, jól érezte magát, ám a fertőzés miatt természete­sen nem vett részt az adásokban, karanténba vonult.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary