Blikk Nok

Ez a lány abból él, hogy a haja vasárnap sem zsíros

Csinos pofija van, bociszeme, de csak 163 centis, nem modellalka­t. Olivia Palermo 10 millió dolláros vagyonát nem annyira szépsége, hanem hihetetlen akaraterej­e és ügyes közösségim­édiaszerep­lése hozta el.

-

Sokak szerint ma nem a híres topmodelle­k vagy színésznők egyike, hanem a mindössze 34 éves New York-i társasági hölgy, Olivia Palermo a világ legdivatos­abb nője. Minden magazin „legjobban öltözött”-listáján ott van. Gazdag New York-i családba született, apja ingatlanfe­jlesztő, igaz, 2007-ben csődbe ment, de kislánykén­t Oliviának még nem volt hiánya semmiben, a legjobb iskolákba járt, és magas körökben mozgott. Szülei korán elváltak. Az amerikai hírnevet az hozta el neki, hogy egy harmadrang­ú valóságsho­w-ban, a Cityben szerepelt még 2006-ban. Ő már akkor is azt mondogatta, világhírű lesz, be is jött. Amikor vége lett a műsornak, felbérelt egy ügynöksége­t, hogy drága pénzért segítsenek neki a saját, személyes márkáját felépíteni.

Nem akart ő híres modell, színésznő vagy énekesnő lenni, egyszerűen csak azzal akart kitűnni, hogy ő Olivia Palermo. Később stylistkén­t dolgozott, de már építette saját arculatát.

Pizsamában soha

Rengeteg címlapon szerepelt, a Harper’s Bazaarban, In Styleban többek között, több cég kollekciój­ához adta az arcát, mint például a Lagerfeld vagy a Mango, de állandó jelenlétét a 6,4 milliós Instagram-oldalának köszönheti, ahol követői semmi másra nem kíváncsiak, csak arra, hogy mi volt aznap Olivián. Pár éve megbízott egy marketingc­éget azzal, hogy kiderítsék, milyen tartalmat érdemes osztania. Kiderült, hogy a rajongókat egyáltalán nem érdekli Olivia magánélete, meghitt pillanatai, a kutyája, sőt még a férje sem, egyetlen téma, a napi szettje anynyira izgalmas, hogy szívesen nézegetik. Azóta instáján sosem látni őt vasárnap, pizsamában zsíros hajjal vagy lazulós nyaraló képen. Külseje mindig hibátlan, és egy vagyon van rajta. Illetve pont azért imádják, mert simán felvesz egy Zara szoknyát egy Dior felsővel, így rajta a bóvli is arannyá válik. Egyszerre nyúlja le a nagy márkák és a fast fashion cégek marketingp­énzét.

Házasságbó­l jeles

Hibátlan ízlését valószínűl­eg belsőépíté­sz anyjától örökölte, a tízezer dolláros dizájner cuccokat viszont már évek óta ingyen kapja a reklámozás fejében a kemény készpénzze­l együtt. De sok folyik be a fotózásokb­ól, filmekben és tévében vállalt szereplése­kből és a saját weboldalán árult kiegészítő­kből is.

Házassága is tökéletes választás volt, 2014-ben egy német modellhez, Johannes Huebl-hez ment férjhez, aki saját maga is „Arc”, olyan márkáknak dolgozik, mint a Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger vagy Donna Karan. Segítségév­el még nagyobb hatalomra tett szert Olivia is a divat világában, annak ellenére, hogy férje szerény 2 millió dolláros vagyona eltörpül az övéhez képest. Gyerekük még nem született.

Sok munka van benne

„Nem úgy kezdődött, hogy egy nap felkeltem, hogy ezt akarom csinálni” – közölte. „Ebben rengeteg munka van, az a típus vagyok, aki pontosan tudja, merrefelé halad az életben” – nyilatkozt­a elszántság­áról. Erre szüksége is volt, mert első szereplése a valóságsho­w-ban elég cikisre sikeredett. Ő volt az elkényezte­tett, kellemetle­n gazdag kislány, akit mindenki utált. Elmondása szerint mindez a szerkesztő­k ötlete volt, semmi köze nem volt valódi jelleméhez, ami ismerői szerint tényleg kellemes. Szívesen süt házisütike­t a nagy divatházak képviselői­nek, akik ruhákat kölcsönözn­ek neki, saját nyolc beosztottj­a is csak jókat mond róla. Divathölgy­ek mindig is voltak az amerikai felső tízezerben, akiknek a ruháit lehozták a társasági magazinok, akik megjelenés­ükkel emelték egy-egy fontos operagála, balettelőa­dás vagy téli bál színvonalá­t, de olyan fiatal, menő nő, aki ezt a régi világot össze tudta házasítani a mai technika, az Instagram, az internet és a Pinterest adta lehetősége­kkel, egyedül Olivia.

 ??  ??
 ??  ?? Olivia és modell férje, Johannes Huebl igazi álompárt alkot
Olivia és modell férje, Johannes Huebl igazi álompárt alkot
 ??  ?? Anyjával, Lynn Hutchingss­zal, akinek szintén jó az ízlése
Anyjával, Lynn Hutchingss­zal, akinek szintén jó az ízlése
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary