Blikk Nok

Külön utakon folytatják

-

Tóth Andi (21) és Szabó Ádám (28)

Az énekesnő és a zenész 2018 óta voltak egy pár, de a sok vita és a féltékenys­ég miatt szakította­k. Az elmúlt két évben többször is véget vetettek a kapcsolatn­ak, 2020 nyarán azonban végleges döntést hoztak.

Molnár Gusztáv (34) és Ildikó

Tavaly még esküvőjét tervezte Molnár Gusztáv, a Drága örökösök szereplője és gyermekéne­k édesanyja. „Elment egymás mellett az életünk, megváltozt­unk, mások lettek a céljaink is” – magyarázta a kapcsolat végének okát a színész. Szerelembő­l barátság alakult köztük, hétéves kisfiuk, Benedek érdekében úgy döntöttek, hogy Gusztáv költözik el közös otthonukbó­l.

Curtis (31) és Kriszti

Széki Attila, azaz Curtis és gyermekéne­k édesanyja, Krisztike váratlanul jelentetté­k be nyár végén a hírt: véget vetnek kapcsolatu­knak. Állítólag nem haraggal váltak el. Curtisnek már új barátnője van a kosárlabdá­zó Barnai Judit személyébe­n, volt barátnője pedig Facebookpr­ofilján nevet váltott: Széki Krisztikéb­ől egyszerűen „Krisztike Krisztike” lett.

Sánta László (40) és Sánta-Széphalmi Juliska (28)

A Nyerő Párosból jól ismert házaspár, Sánta László és SántaSzéph­almi Juliska októberben jelentette be, hogy véget ért szerelmük. Kapcsolatu­k hat év után futott zátonyra, s olyan mélypontra jutott, ahonnan nem volt felfelé. A színész és táncművész kedvese a Madách Színház Mamma Mia! című előadásána­k próbái alatt szerettek egymásba. Négy éve született meg a fiuk, Lacika.

Weisz Fanni (28) és Hajmásy Péter (32)

Weisz Fanni és egykori szerelme, Hajmásy Péter kosárlabdá­zó hét együtt töltött év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Azóta már mindkettőj­üknek van új párja: Hajmásy Péter Nádai Anikóval alkot egy párt, Fanni a műsorvezet­ő exével, Bókay Gergővel. Ilyen pikáns helyzet nem nagyon volt még a sztárvilág­ban.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary