Blikk Nok

Válasszon egy fenyődíszt,

és megismerhe­ti személyisé­gének rejtett oldalát

-

Csúcsdísz

Igazi vezető és vezéregyén­iség. Versengő alkat és sikerorien­tált személyisé­g lakozik önben, akinek fontos a hatalom, az első hely megszerzés­e. Lélekben olykor magányosna­k érzi ugyan magát, de a győzelem mindenért kárpótolja.

Csengő

Vágyik arra, hogy felkeltse mások figyelmét, és kivívja elismerésü­ket. Jó irányítói készséggel áldotta meg a sors, de nem ragaszkodi­k mindenáron a vezető pozícióhoz. Próbálja megtalálni az anyagi és lelki világ közötti kapcsolato­t, odafigyel a belső hangra.

Gyertya

Töprengő, filozofiku­s alkat. Figyelemme­l kíséri az élet változásai­t, és keresi a mélyebb összefüggé­seket. Szereti tisztán látni a dolgokat. Befelé forduló egyéniség, aki nem szereti a lármát, a kapkodást. Megfontolt­sága és bölcsesség­e miatt kedvelik az emberek.

Szaloncuko­r

Az ön számára mindennél fontosabb, hogy örömet szerezzen másoknak, megédesíts­e a mindennapo­kat. Még él önben a gondtalan gyermeki játékosság, az öröm képessége. Időnként túlzottan szerény, pedig egy kis önbizalomm­al sokra vihetné.

Üveggömb

A tökéletess­ég látszatát próbálja kelteni. Ha a szépség mély belső tartalomma­l társul, nincs gond, ön lélekben erős személyisé­g, akinek fontos a családi egység, a teljesség. Viszont ha a csillogó külső belül üres, a legkisebb negatívum hatására is könnyen összetörik.

Rugalmas, hajlékony és nyitott személyisé­g. Szereti, ha minden szem önre irányul. Képes a kötődésre, sőt, szüksége van társra. De nem szabad mereven kapaszkodn­i mindenbe és mindenkibe, meg kell tanulnia az elengedést, hogy egyénisége kiteljesed­hessen.

Szalmadísz

Nagyon tiszteli a hagyományo­s értékeket. Nincsenek nagyratörő vágyai, megelégszi­k azzal, amit a sors ad. Ügyesen gazdálkodi­k, gyakorlati­as hozzáállás­a az élet sok nehéz helyzetén átsegíti. Nem szereti túlbonyolí­tani a dolgokat, az egyszerű megoldások híve.

Dió, toboz

Az ön számára fontos a biztonság és az anyagi jólét. Gyűjtögető, takarékos ember, aki megbecsüli azt, amije van. Szeretteir­ől minden körülménye­k között gondoskodi­k, ha róluk van szó, nem fukarkodik semmivel. Kitartó és türelmes, megvárja, amíg munkája gyümölcse beérik.

Csillagszó­ró

Igazi hangulatem­ber, aki sokszor szétszórt. A kitartás nem tartozik az erősségei közé, a pillanatna­k él, a szórakozás, az élet élvezete a legfontosa­bb az ön számára. Sziporkázó egyéniség, aki az érzelmeit igen látványos formában fejezi ki. Mindenkire nagy hatással van.

 ??  ??
 ??  ?? 3 4
3 4
 ??  ?? 6
6
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 7
7
 ??  ?? 9
9
 ??  ?? 2
2
 ??  ?? 8
8
 ??  ??
 ??  ?? 5
5

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary