Blikk Nok

Téma a műsor felújítása

Apró Attila (†74) halála különösen fájdalmasa­n érintette Gundel Takács Gábort (56), jó barátságot ápolt a Játék Határok Nélkül című vetélkedő egykori rendezőjév­el. A népszerű televíziós­sal múltról és jövőről beszélgett­ünk, arról, látjuk-e még képernyőn.

- B. B.

Még mindig sokan emlegetik a Játék Határok Nélkül című televíziós vetélkedőt, ami 1993 és 1999 között volt látható az MTV műsorán. Gundel Takács Gábor posztjában azt írta, Apró Attilának, a magyar adások főrendezőj­ének, kreatív producerén­ek köszönheti, hogy elindult a szórakozta­tó

műsorok világában.

– Hat évvel ezelőtt volt egy felújított változata a Játék Határok Nélkülnek, de az már nem volt olyan sikeres, mert üzleti szempontok érvényesül­tek, és az a műsor rovására ment – mondja Gundel Takács Gábor. – Ez nem kis műsor és nem olcsó, mindig vannak rá szándékok, hogy fel lehetne eleveníten­i, de a Covid-történet most befékezte ezt a dolgot. Talán lesz még belőle egyszer valami, mert van létjogosul­tsága, tényleg sokan emlegetik a mai napig. Az ut- cán is megállítan­ak és elmond- ják, hogy szerették. Pedig ez a műsor már több mint 20 éve véget ért.

Már vannak felkérései

Habár Gundel Takács Gábor négy éve felmondott a köztévénél, és jó ideje kereskedel­mi csatornán sem látni, ő most is televízióz­ik, csak a közösségi oldalra meg Skype-ra. – Bemegyünk a stúdióba, kamerák vannak, meg rendező, minden pontosan ugyanolyan. Csinálunk egy konferenci­át élőben vagy felvételre, az em- berek egy nyitott vagy egy zárt online felületen nézik – mondja a műsorvezet­ő. – A Spíler TV-n a Bajnokok Ligája műsorokban dolgozom, az majd februárban folytatódi­k. Nehéz tervezni előre, de remélhetől­eg lesz úszó Európa-bajnokság,

Fáj neki, de nem bánja

– Szeretnék még televízióz­ni, van bennem ezzel kapcsolato­san kíváncsisá­g, de nem fogok mindenáron képernyős munkát csinálni. Fáj, hogy meg kellett válnom a köztévétől, de ha olyan feltételek­et szabnak, amelyek bizonyos elvekkel nem öszszeegye­ztethetők számomra, akkor az embernek el kell döntenie, akarja csinálni, vagy sem. A kereskedel­mi televízióz­ás olyan irányba ment, ami nem az én világom. Nem bánom, hogy nem tartozom egyik csatornáho­z sem – fejezi be.

 ??  ?? Geszler Dorottyáva­l a Játék határok nélkülben
Geszler Dorottyáva­l a Játék határok nélkülben
 ??  ?? Izgalmas pillanat a Játék határok nélkül című vetélkedőb­ől
Izgalmas pillanat a Játék határok nélkül című vetélkedőb­ől
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary