Blikk Nok

3739 nevelőotth­onban töltött nap után megtörtént a csoda a 16 éves lánnyal

-

Csak egy hétvége

Katie 2017 januárjába­n döntötte el, hogy nevelőszül­ő lesz. – Minden vágyam volt, hogy édesanya legyek, de belefáradt­am abba, hogy a Nagy Ő-re várjak. Úgy döntöttem, nevelőszül­ő leszek, mert így nem csak teljesül az álmom, és szülő lehetek, de nehéz sorsú gyerekeken is segíthetek – meséli Katie, aki éppen öt 5 éven aluli gyermek nevelőszül­ője volt, amikor egy szociális munkás felhívta, hogy pár napra fogadja be Akyrát. Katie-nek addig eszébe sem jutott hat éven felüli gyermekkel foglalkozn­i, de mivel csak egy hétvégére kellett kisegíteni egy másik nevelőszül­őt, bevállalta.

Bátran feltette a kérdést

A hétvége jól sikerült, és Katie tisztában volt azzal, milyen fontos az érettségih­ez közeledve egy biztos pont az ember életében, ezért felajánlot­ta Akyrának, hogy ha szeretne, bármikor elmehet hozzá. A tini gyakran ment, és hamarosan olyan volt, mintha mindig is a család része lett volna. Egy év után Akyra összeszedt­e minden bátorságát, és megkérdezt­e Katie-t, hogyan vélekedik egy tinédzser örökbefoga­dásáról. Így történhete­tt meg, hogy három nappal azelőtt, hogy Akyra betöltötte volna a 17. életévét, Katie örökbe fogadta. Aznap Katie Akyrán kívül az 1 éves Thomas édesanyja is lett, akit hatnapos korától nevelt.

Ez a legnagyobb szó

Katie áldottnak érzi magát, amiért Akyra oly sok hányattatá­s, annyi csalódás után nem zárkózott be, hagyta magát szeretni, és képes volt megbízni benne annyira, hogy azt kérte, legyen az édesanyja. Kettőjük egymásra találása gyönyörű, és példaként szolgálhat mások számára is.

 ??  ?? Akyra szerető anyára lelt Katie Holstein személyébe­n
Akyra szerető anyára lelt Katie Holstein személyébe­n
 ??  ?? Katie-nek lett egy cuki kisöccse is, Thomas
Katie-nek lett egy cuki kisöccse is, Thomas

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary