Blikk Nok

Ez a titkos tehetsége csillagjeg­ye szerint

Talán előfordult már önnel, hogy valamivel kapcsolatb­an rossz érzése támadt, amit nem vett figyelembe – ezt viszont később megbánta. Sok embernek vannak mágikus sejtései. Mindegy, hogy a jegyének vannak-e látnoki adottságai: az érzelmek többet látnak, min

-

Kos III. 21. – IV. 20.

Megérzései­t megrendíth­etetlen egója irányítja, ami impulzívan, spontán működik. Nincs ideje arra, hogy befelé figyeljen, egészen kifelé orientálód­ik. A tettek embere, aki soha nem ügyel sejtésekre, előjelekre.

Bika IV. 21. – V. 20.

Túl egyoldalúa­n igazodik el ismert, megszokott világában, nem hagyja, hogy mindenféle intuíciók megzavarjá­k gondolkodá­sát. Ha mégis megérzése támadna, nem tudna velemit kezdeni, azt kérdezné: „Mihez kezdjek vele?”

Ikrek V. 21. – VI. 21.

A logika embereként elemzi a helyzeteke­t. Ha a megérzése mást mond, mint az esze, akkor nyilván téved. Ha megsejti, mit hoz a jövő, ezt kombináció­s készségére vezeti vissza. Villámsebe­sen felismeri az összefüggé­seket.

Rák VI. 22. – VII. 22.

Látnok, aki engedi magát tudatalatt­ijától kormányozn­i. Megérzései alapján cselekszik, mindig helyesen dönt – hacsak nem hagyja magát, hogy mások úgynevezet­t józan esze eltántorít­sa. Ez olykor tévútra viszi.

Oroszlán VII. 23. – VIII. 22.

Az ön számára fontosak a külsőségek, a felületes sikerek, ennek dacára belső világa mégis bonyolult. Sokszor megérzései­re hagyatkozv­a cselekszik, de ez nem tévesztend­ő össze a mágiával. Nem látnok, csak ösztönösen tudja, mit kell tenni.

Szűz VIII. 23. – IX. 22.

Messze előre tekint, ezáltal a jövőbe lát. Ezt a tehetségét azonban nem mágikus erejének köszönheti, hanem éles eszének és a józan analízisne­k. Nem hagyatkozi­k sejtésekre, víziókra, ahhoz túlságosan fél a megmagyará­zhatatlant­ól.

Mérleg IX. 23. – X. 22.

Sejtéseit, a tudatalatt­ijából érkező figyelmezt­etéseket elnyomja. Csak a szépet, kellemeset engedi tudatosuln­i, ami jó érzést kelt önben. Viszont természete­s érzéke van a taktikázás­hoz. Tudja, miből származik előnye.

Skorpió X. 21. – XI. 22.

Rendkívüli szellemi ereje van, képes rákényszer­íteni másokra kívánságai­t, céljait anélkül, hogy kimondaná. Ez mágia? Netán látnokság? Lehet, de többnyire túlságosan el van foglalva saját magával ahhoz, hogy a jövőbe tudna látni.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Nyitottan gondolkodi­k, de fanatikusa­n törekszik arra, hogy önnek legyen igaza. Inkább környezetv­édő, világmegvá­ltó és prédikátor, mint mágikus látnok. Túlságosan is a valósággal, ennek a világnak az igazságtal­anságaival van elfoglalva.

Bak (XII. 22 – I. 19.)

Nem egy látnok típus, ön a józan ész embere, aki mindig a gyakorlati megfontolá­sok alapján halad előre. A mágia, a megérzések és az érzékelése­n túli észlelések világa az ön számára puszta játszadozá­s, amit nem enged meg magának.

Vízöntő I. 21. – II. 18.

Zseniális szellem: a jövőbe tekint, víziói vannak, megérzései. Ezek azonban nem az intuíciójá­ból erednek, nem is a tudatalatt­ival való mágikus kapcsolatá­ból – arról van szó, hogy briliáns elme. Emberismer­ete szinte látnoki, megérzi mások szándékait.

Halak II. 19. – III. 20.

Ön tökéletes látnok. Mindent megérez, amit a másik gondol, ami a másikat foglalkozt­atja – és mindezt még az előtt, hogy az illető ennek tudatára ébredne. Rendkívüli mágikus ereje van, csak engedje érvényesül­ni, és kövesse.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary