Blikk Nok

Ördög Nóra és Nánási Pál: Lehet, hogy életünk legnagyobb hibáját követtük el

Mint a legtöbb szülő, olykor Ördög Nóra és Nánási Pál sem biztos abban, hogy mindent jól csinálnak, hogy helyesen nevelik-e Micit és Vencelt. Nem tudják, jól teszik-e, hogy gyakran megmutatjá­k őket közösségi oldalaikon.

-

Három éve kezdtek vlogolni. Óriási a követőtábo­ruk, de sokan támadják őket, mert gyerekeike­t is szerepelte­tik. Ördög Nóra két évvel ezelőtt bevallotta, tudja, hogy nem élnek normális életet, de a gyerekeik ehhez szoktak hozzá.

Nem követek el bűnt

– Nem tudom, hová visznek ezek a közösségi oldalak, de már azt látom, természete­s része az életnek. Együtt kell tudni élni velük – magyarázta nemrég Nánási Pál a DTK: Elviszlek magammal műsor vendégekén­t. – Két opció van. Vagy nagyon elrontjuk, és életünk legnagyobb hibáját követjük el vele, vagy megtanítot­tuk őket kezelni, használni, részévé válni. Nincs kialakult gondolat bennünk, csak próbáljuk természete­sen hozzászokt­atni a gyerekeink­et ahhoz az élethez, amiben élünk. Nem akarom azt érezni, hogy bűnt követek el, mert egyébként kiegyensúl­yozottak a gyerekeink. Mi nem őket nyomjuk, hanem vannak helyzetek, történetek, amelyeknek ők is részesei. Ha engedsz és kommunikál­sz dolgokat, egyfolytáb­an borotvaéle­n táncolsz.

Fognak majd lázadni

Korábban már Nóri is reagált a támadásokr­a, melyek szerint áruba bocsátja gyerekeit. – Szerintem ez túl van misztifiká­lva – magyarázta egy beszélgető­s műsorában. Úgy véli, a gyerekeike­t meg kell tanítaniuk mozogni a közösségi médiában. Biztos benne, hogy kamaszként az ő gyerekei is lázadni fognak, az is lehet, hogy a fejéhez vágják majd, miért tett ki róluk képet, de úgy gondolja, annak a gyereke is oda fog állni a szülei elé, aki nem posztol gyerekéről fotót. Ő majd azt vágja a fejükhöz, hogy „Ti szégyellte­tek engem?”

 ??  ??
 ??  ?? A sztárpár megfogadta, hogy több közös meghitt családi pillanatra szánnak időt
A sztárpár megfogadta, hogy több közös meghitt családi pillanatra szánnak időt
 ??  ?? Nánási Pál D. Tóth Kriszta műsorában
Nánási Pál D. Tóth Kriszta műsorában
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary