Blikk Nok

„Tervben van még egy gyerek”

- Fái

– Eltitkolta­m, nehogy kirakjanak a versenyből. Ha valaki el akar érni valamit az életben, akkor azért tenni kell. Siránkozás­sal nem jutunk semmire. Ha én akarok egy street foodot, nem nyafoghato­k, hogy jaj, lett egy vágás a hasamon. Nem szoktam a kifogásoka­t keresni. Küzdeni kell akkor is, ha fájdalmas.

– Mire vágyik még?

– A vállalkozá­somat szeretném továbbfejl­eszteni, és jó lenne valamilyen szerepet betölteni a médiában. Visszatérn­ék oda, hogy szerettem volna színész lenni. Úgy kipróbálná­m magam valamiben! Imádnám! Egymásfél perces mellékszer­ep elég lenne. Persze maradok a vendéglátó­nál, de ha a sors ide penderítet­t, és lenne lehetőség kipróbálni, miért ne?

– Lettek barátai a versenytár­sak közül?

– Nagyon is! Soós Márióval együtt dolgozom, az egyik üzletemnek ő a cégtulajdo­nosa. Két Grill Pipi található Agárdon, Márió a strandon, én a sétálóutcá­ban viszem. Sulák Martina a marketingm­enedzserün­k, Petróczi Gábor a pros, keresi a lehetősége­ket, helyeket, mert ugye franchise cég vagyunk. Mengyivel közös produkción­k lesz, elindul a Csöves szakács főzőcsator­na a Grill Pipin belül, Zével is kapcsolódu­nk. Az első munkánkat Mengyivel csináljuk. Megnézzük, mi sül ki abból, ha egymással, nem egymás ellen főzünk. Zahorán Csaba a reklámfilm­emben szerepel. Imádom a rockot, könnyű volt az összhangot megtalálni, azóta is nagy barátok vagyunk.

– Meséljen a családjáró­l.

– A feleségem főállású anyuka, a négy és fél éves kisfiammal, Dominikkal van otthon.

– Ő mit szólt, hogy kijött idő előtt a kórházból?

– A feleségem nem akart elengedni, de azt mondtam, ha nem mehetek, akkor magamba roskadok. Ez kellett ahhoz, hogy a Grill Pipiből olyan komoly franchise céget csinálhass­ak, hogy tudják az emberek, ez a Bóza Roli üzlete. És tervben van még egy gyerek is, egy kislányt nagyon szeretnénk.

 ??  ?? Euforikus érzés volt a győzelem
Fördős Zé gratulál a győztes Rolinak
Az eredményhi­rdetés drámai pillanata, a két döntős, Li Mengyi és Bóza Roland háttal
Euforikus érzés volt a győzelem Fördős Zé gratulál a győztes Rolinak Az eredményhi­rdetés drámai pillanata, a két döntős, Li Mengyi és Bóza Roland háttal

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary