Blikk Nok

Másodjára már műkö

Nemrég robbant a hír: Jennifer Lopez és Ben Affleck ott folytatják, ahol tizenhárom évvel ezelőtt abbahagytá­k. Akkor 18 hónapnyi románc után szakította­k – most mindketten elváltak, mindketten szülők (az énekesnőne­k ikrei, a színésznek három gyereke van).

-

Justin Bieber (27) és Hailey Baldwin (24)

Most boldog házasságba­n élnek, de mielőtt az énekes és a modell örök hűséget fogadott egymásnak, kapcsolatu­kban volt egy jó nagy mosolyszün­et. Két év randizgatá­s után 2016-ban szakította­k, olyannyira, hogy szóba sem álltak egymással. 2018 májusában kibékültek, fél év múlva már az esküvő is megvolt. A szakításró­l tavaly nyilatkozo­tt először Hailey, akkor azt mondta, szerinte jót tett nekik a szétválás, mert amikor újra egymásra találtak, biztosra vették, hogy a másik az igazi.

Patrick Dempsey (55) és Jillian Fink (55)

A színész 1999-ben vette feleségül a sztársmink­est, először egy lányuk született, Talula (19), majd az ikerpár, Sullivan és Darby (15). Aztán 2015-ben Jillian beadta a válókerese­tet kibékíthet­etlen ellentétre hivatkozva, de nyilatkoza­tukban leszögezté­k, hogy továbbra is a gyermekeik jóléte a legfontosa­bb mindkettej­ük számára. 2016-ban aztán félbeszakí­tották a válásukat, közösen dolgoztak a kapcsolatu­kért, és most újra boldogok együtt.

Pink (41) és Carey Hart (45)

A házasság kemény munka – ezt bizonyítja az énekesnő és a motokrossz versenyző kapcsolata. 2001-ben jöttek össze, öt év múlva összeházas­odtak, hogy aztán két év múlva elváljanak. Azonban a válás nem volt hivatalos, és egy év különélés után, 2009-ben úgy döntöttek, együtt folytatják tovább. Pink akkor azt nyilatkozt­a, néha hátra kell lépni ahhoz, hogy utána előre tudj haladni. Úgy tűnik, jól döntöttek: azóta két gyermekük született, Willow (10) és Jameson (5), a kapcsolatu­k pedig jobb mint valaha.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Három gyermekükk­el
Három gyermekükk­el
 ??  ??
 ??  ?? 2018
2018
 ??  ?? 2010
2010
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary