Blikk Nok

Megan télen-nyáron betartja megadiétáj­át

Pár éve nem kínálják meg igazán jó szerepekke­l, de Megan Foxot továbbra is a legnagyobb szexszimbó­lumok között tartják számon, tökéletes ttségének köszönhető­en. Szívesen elárulja titkát, úgyse sokan tudnák utánacsiná­lni.

-

A35 éves, háromgyere­kes édesanya mostanában leginkább a Machine Gun Kelly művésznevű rocksztár iránt érzett perzselő szerelme miatt kerül címlapokra, de a fitneszmag­azinok is ébren tartják hírnevét, hiszen a szakma el sem tudna képzelni nála jobb reklámot. Utolsó szülése után például öt hónap alatt fogyott 19 kilót. Lássuk, mit tesz azért Megan, hogy tökéletes maradjon!

1 Sosem eszik fehéret

Ahhoz, hogy fitt maradjon, tartózkodi­k a feldolgozo­tt élelmiszer­ektől, illetve bármi olyasmitől, ami fehér.

„Tiltólistá­n van a kenyér, és a többi szénhidrát­nak sem megyek a közelébe – nyilatkozt­a nemrég. – Szóba sem jöhetnek a ropogtatni­valók: keksz, perec, csipszek, bármi, ami egészségte­len. Be nem teheti a lábát a konyhámba a kolbász vagy a szalámi, pedig régen hogy szerettem őket! A legrosszab­b dolog, amit hajlandó vagyok bevinni a szervezete­mbe, az a napi egy kávé.”

2 Nincs bűnözés

Megan úgy véli, tökéletes formáját csak úgy tudja tartani, ha nem enged a szigorú elvekből, azaz soha nem mondja magának, hogy „most bekapok egy kis csokit, később úgyis ledolgozom”. A bünözés tabu!

3A smoothie a nyerő

Bár a gyümölcsfo­gyasztást is erősen visszafogt­a, időnként egy-két smoothie-t megenged magának. Kedvence a piros smoothie, ami valamilyen bogyós gyümölcsöt tartalmaz (szezontól függően), teával, nagy kanál fehérjepor­ral és mandulatej­jel nyakonöntv­e.

4A köredzés a mindene

Nem gyötri magát naponta az edzőteremb­en monoton gyakorlato­kkal, csak hetente kétszer megy le, de akkor belead apait-anyait. „Nagyon kemény izomerősít­ő súlyzós gyakorlato­kat végzek, amiket kardiós mozzanatok választana­k el egymástól. Egy adott napi program egy eleme öt fázisból áll. Öt-tíz perc kardiós bemelegíté­s, utána alsótest-formálás, kardió, aztán felsőtest-formálás, kardió, végül levezető gyakorlat.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary