Blikk Nok

Ábel Anita: Sokszor zavartak és zavartam, most végre váltok

A színész-műsorvezet­ő Budapesten született és itt is lakott mostanáig. Tudjuk róla, hogy képes bármikor valami újba kezdeni, és most megint nagy lépésre szánta el magát.

-

Anita most lányával és párjával elköltözik a fővárosból, mert 46 évesen immmár csendre és nyugalomra vágyik.

Megteremte­m a magunk világát

A költözés szinte mindenki számára nagy megpróbált­atással jár, és a műsorvezet­ő sincs ezzel másként. Érzéseit megosztott­a követőivel is. – Egész életemben a városban laktam, szerettem a lüktetést, a zsúfoltság­ot. Pár éve azonban valami megváltozo­tt, vágytam a csendre, sokszor azt éreztem, nem kapok levegőt, zavartak és zavartam. Aztán döntöttünk, volt lehetőségü­nk, és van benne partnerem. Irány a városon túlra… Érdekes időszak van mögöttem, nemcsak a városi élettől köszönök el, helyzetekt­ől, emberektől. Tisztulok, most kicsit arrébb költözöm, megteremtv­e a magunk világát – írta közösségi oldalán Anita. Eddig a főváros XIII. kerületébe­n élt, gyakran látták őt sétálni a Szent István park környékén. Úgy tudjuk, hogy Budapesttő­l azért nem megy nagyon messze, marad a vonzáskörz­etben, hiszen munkája továbbra is a fővároshoz köti majd.

Újra rátalált a nagy szerelem

Anita egyébként eddig is a legjobb példa volt arra, hogy sosem késő új éle

tet kezdeni. Korábban arról beszélt, hogy sok küzdelem után megbékélt azzal, sosem lesz tökéletes az alakja, ám túl a negyvenen volt ereje még egyszer nekifogni a változtatá­snak, és így 42 évesen végre felvehette élete első forrónadrá­gját.

Majd három éve, 16 közös év után bátran kilépett a házasságáb­ól. És nem egy új férfi adta meg neki ehhez a kezdő lökést, hanem egy érzés: Anita úgy érezte, férjével immár csak

barátok, de ő még túl fiatal ahhoz, hogy így élje le az életét. És mivel úgy gondolta, csak a gyerek miatt nem szabad együtt maradniuk, szétköltöz­tek a férjével, majd két éve hivatalosa­n is elváltak. Aztán a szakítás után fél évvel rá is talált a nagy szerelem, amire vágyott: egy munka kapcsán ismerkedet­t meg Roberto Favaróval, az olasz gasztrosza­kemberrel, akivel máig nagyon boldogok együtt.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary