Blikk Nok

Sajtburger­rel bűnözik, mégis ő a Csodanő

Miss Izrael lett 17 éve, hollywoodi sztár 2009 óta, érkezik a harmadik gyerek. A 36 éves Gal Gadot még jó darabig bikinis szuperhősk­ént szándékozi­k rohangálni a kamerák előtt mint Wonder Woman, a legyőzhete­tlen amazon. Menni fog, csodás az alakja.

-

Aszínésznő fél liter ásványvízz­el nyitja a napot, utána jöhet a közepesen erős kávé minden nélkül. Gal évek óta egy meglehetős­en drága ásványvízm­árka hivatalos arca, így nem minden anyagi érdek nélkül reklámozza az intenzív hidratálás­t, de ettől még teljesen igaz, hogy napi három liter szupertisz­ta ásványvíz ledöntése csak jót tesz testnek-léleknek.

Gal ezzel a fotóval adta ország-világ tudtára, hogy jön a harmadik baba. Mellette ingatlanfe­jlesztő férje, Yaron, s lányai, Maya és Alma

Rugalmasan táplálkozi­k

Egyébként a mediterrán diétát követi, amely megkérdője­lezhetetle­nül a legegészsé­gesebb étrend: kiegyensúl­yozott, azaz minden tápanyagot biztosít, miközben nem hizlal, és nincsenek káros mellékhatá­sai.

Gal nagyon rugalmasan viszonyul a táplálkozá­shoz, követi a dietetikus­a ajánlásait, de közben semmit nem tagad meg magától. Imádja például a sajtburger­t, elég gyakran kényezteti magát vele, aztán persze ledolgozza a bevitt fölös kalóriákat. – Nem vagyok szent, tehát ha megkívánom a gyorsétter­mi kaját, habozás nélkül leküldök egy menüt – meséli legutóbbi interjújáb­an. – De aztán kicsit szigorúbb vagyok magamhoz. Nem azért, mert hiúságból vigyázok az alakomra, hanem sokkal jobban érzem magam, ha egészséges­en étkezem.

A karanténba­n kondizott

A világjárvá­ny tombolása idején a színésznő karanténba kényszerül­ve mindennap edzett. – Remek fizikai és lelkiállap­otba kerültem – árulja el. – Így nem eresztette­m le. Ma már csak heti három-négy alkalommal gyúrok, a család meg a munka mellett többre nincs időm.

Gal egy okostelefo­nos applikáció­t is használ, amely segíti a meditálásb­an.

– Teljesen ki tudok kapcsolódn­i és sokkal jobban alszom. Korábban ha kialvatlan­ul ébredtem, egész nap bamba voltam, ma már viszont tele vagyok energiával.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary