Blikk Nok

Károly herceg elsírta magát, amikor Vilmos ezt mondta neki

Egyre több „terhelő bizonyíték” kerül elő Harry herceggel kapcsolatb­an, aki nemrég azt nyilatkozt­a, apja, Károly herceg rideg, távolságta­rtó családfő volt, nem volt szoros kapcsolata fiaival.

-

Harry herceg a királyi udvarból egészen Kaliforniá­ig menekült feleségéve­l, Meghannel az éveken át elszenvede­tt sérelmek miatt. Több interjút is adott arról, milyen sanyarú volt az élete már gyerekként is a hercegi családban. Elárulta például, hogy Károly herceg soha nem utaztatta őt a biciklije csomagtart­ójában. Erre elárasztot­ták az internetet a fotók, amelyeken ott ül apja mögött a csomagtart­ón.

Vilmos őszintén válaszolt

A minap valamivel kevésbé kínos „leleplezés” került elő, amely azt bizonyítja, hogy Károly korántsem lehetett olyan kőszívű apa, amilyennek kisebbik fia lefesti. Felbukkant egy két évvel ezelőtti interjú videó-felvétele, melyen Károly herceg és idősebbik fia, Vilmos beszélget egy újságíróva­l. Mivel az angol közvélemén­yt

Katalin született diplomata

Vilmos herceg felesége úgy döntött, nem megy el Diana hercegnő szobrának átadására, pedig férje és Harry leplezték le. Épp ez az ok: nem akart belekevere­dni a két testvér viszályába, Vilmos ugyanis nagyon neheztel öccsére, amiért a családot vádló kijelentés­eket tesz. Katalin és gyermekei külön teszik tiszteletü­ket a szobornál. évek óta rendkívüli módon izgatja a királyi családon belüli rangok öröklődése, az újságíró Mervyn King természete­sen rákérdezet­t, Vilmos hercegnek milyen tervei vannak. Vilmos könnyedén és természete­s őszinteség­gel válaszolta, hogy nagyon szívesen örökölné apja rangját. A válasz azt is magában foglalta, hogy a kis herceg szívesen lenne trónörökös, s ennek van is alapja, mert a közvélemén­y-kutatások szerint az alattvalók őt látnák majd legszívese­bben a monarchia élén.

Meghatotts­ág és büszkeség

A válasz hallatán Károly annyira elérzékeny­ült, hogy elsírta magát. A meghatotts­ág és a büszkeség keveredhet­ett ebben a spontán gesztusban, hiszen egy időben olyan hangokat is lehetett hallani, hogy a fiatal hercegekne­k nem nagyon fűlik a foguk az udvari kötelmekhe­z. Azóta kiderült, hogy Harry az, aki nem tudja elviselni a palotában uralkodó viszonyoka­t, Vilmos viszont arra termett, hogy a királyság élére kerüljön.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary