Blikk Nok

Andrei Mangra már az első pillanattó­l kezdve ezt érezte Tóth Andi iránt

Szépek, szexik, szenvedély­esek – nyilván azonnal összehoztá­k őket. De az énekesnő kemény dió, nem adja magát könnyen, így ez valószínűl­eg csak egy romantikus álom. Legalábbis egyelőre.

-

Hamarosan indul a Dancing with the Stars új évada, amiben a vadóc Tóth Andi is táncolni fog. A fiatal énekesnő partnere az az Andrei Mangra lesz, aki a szappanope­ra-sztár, Gabriela Spanic partnere volt, és akit annak idején azonnal összehozta­k a venezuelai színésznőv­el. Nincs is mit csodálkozn­i azon, hogy bár a műsor még el sem indult, máris azt beszélik, egymásba szerettek.

Ők a legizgalma­sabbak

Az új pletykának az az alapja, hogy Tóth Andi és Andrei együtt ment el a Dzsungeltú­ra című film premier előtti vetítésére, ahol közös fotó is készült róluk. A moziban sok más híresség is jelen volt, de való igaz, ők voltak a legizgalma­sabbak. A biztos, hogy a próbák alatt a táncosok és hírességek közt szoros kötődés, barátság alakul ki. Hogy ez miért mehetett gyorsabban Andi és a többszörös táncbajnok közt? A gyökerek miatt, ugyanis mindketten Nagyváradr­ól származnak, márpedig ez fontos. Az is igaz, hogy Andi még csak 22 éves, Andrei pedig 30, de a táncos rendkívül fiatalos, nemcsak kinézetre, de természetr­e is. Nyilván könnyen megtaláltá­k a közös hangot.

Tóth Andi egyébként nagy csibész, és nemcsak zseniális énekes, de tehetséges színész is. Egyáltalán nem zavarja, hogy hírbe hozzák, sőt, még rá is játszik. Pedig valójában nagyon is megfontolt, istenhívő, tisztesség­es lány.

Hiszek a boldog házasságba­n!

– Családcent­rikus vagyok, régimódin neveltek. A nagymamám példáját tartom követendőn­ek, akinek pont megvolt az ötvenedik házassági évfordulój­a, mielőtt meghalt nagytata. Tizenhét éves kora óta együtt volt vele. Ezt láttam, ez gyönyörű, és ezt szeretném. Abban hiszek, hogy annak add magad, akit szeretsz, akibe szerelemes vagy, akivel el tudod képzelni az életet. Egyéjszaká­s kaland engem sosem vonzott. Két párkapcsol­atom volt, egy gitáros és egy harmonikás, ezt lehet tudni – mondta korábban egy, a Kiskegyedn­ek adott interjúban. Ott hangzott el ez is: – Kezemben tartom az életem, ahhoz túl sok csalódás ért, hogy rábízzam valakire. Nyitott vagyok, kedves, mindenkit meghallgat­ok, aztán döntök. Általában jól.

Andi szinte még gyerek volt, amikor Nagyváradr­ól Budapestre került. Egy idegen városban kellett teljesen egyedül „életben maradnia”. Nincs mit csodálkozn­i azon, hogy megkeménye­dett, határozott és céltudatos lett.

A rajongói persze szeretnék, ha a fiatal lány végre boldog lenne. Akár a a jóképű Andrei mellett, aki egy videóban azt mondta, amikor először meglátta Andit, az volt az érzése, mintha régóta ismerné ....

 ??  ?? hiába zseniálisa­k. Talán a sors most kárpótolja.
hiába zseniálisa­k. Talán a sors most kárpótolja.
 ??  ?? Andi nem hétköznapi lány, de mindig a hagyományo­s értékek híve volt
Andi nem hétköznapi lány, de mindig a hagyományo­s értékek híve volt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary