Blikk Nok

Szabó Zsófi: Összejött Shane Tusuppal

Szabó Zsó nak kevés ideje marad a munka és kis a mellett, de nemrég a 32 éves műsor vezetőszín­észnőnek végre jutott ideje egy számára fontos emberrel is kettesben lenni. Szép kapcsolat az övék.

-

Szabó Zsófi az elmúlt hónapokban a munka mellett szinte minden szabadidej­ét kisfiával töltötte. Szeptember óta megváltozo­tt az életük, hiszen Mendel újra óvodába jár. Így jutott egy kis ideje találkozni a testvéréve­l.

Lelki társa is

Kevesen tudják, hogy Zsófinak van egy édestestvé­re, Gyula, valamint két féltestvér­e: Melinda és Attila. Mindhárom testvéréve­l ápolja a kapcsolato­t, de persze ritkán jut idejük egymásra. Most egy egész napot együtt tudott tölteni az egyik fiútestvér­ével, aki egyben a lelki társa is. – A kisfiam újra oviba jár, úgyhogy a munka mellett lett egy kis időm. Szerettem ezt a napot, amit a testvéremm­el töltöttem – árulta el a közösségi oldalán. Együtt lovagoltak és úsztak, tényleg csodás nap lehetett.

Mi van Fluor Tomival?

Persze amióta szétköltöz­tek férjével, sokan arra kíváncsiak leginkább, hogyan alakul Zsófi magánélete, a legforróbb kérdés pedig mostanában az, mi van közöttük Fluor Tomival. Nemrég ugyanis Zsófi elvállalta, hogy szerepel Fluor Tomi együttesén­ek klipjében, amiben szerelmesp­árt alakítanak. Azóta sokan gondolják azt, a való életben is egymásba habarodtak. Nem véletlenül: a két fiatal több olyan nyilvános üzenetet váltott már közösségi oldalán, ami arra utalhat, hogy alakul

köztük valami. Az Álarcos énekes című műsorban pedig forr köztük a levegő. Az énekes nem titkolja, nagyon bejön neki a csinos műsorvezet­ő. – Az üzengetése­ink nemcsak a követőinke­t zavarják össze, hanem engem is, nekem tetszik a Zsófi és próbálom kinyomozni az ő érzelmeit. Zsófi eléggé vegyes jeleket ad, nem lehet tudni, hogy valójában mit akar. Itt még van mit megfejteni – árulta el az énekes az RTL kamerái előtt.

Shane Tusup a befutó

Úgy tűnik, Fluor Tomi hiába epekedik Zsófi után, mert a műsorvezet­ő már rég Shane Tusuppal van együtt. Az úszóedzőve­l augusztus elején kezdtek nyilvánosa­n flörtölni, miután Shane kommentelt Zsófi futó posztjára. Aztán a nyilvános üzenetek elmaradtak, mígnem Shane szeptember első hetében az Instagram oldalán szép üzenetben búcsúzott kedvesétől – bár nem írja, ki miatt, több mint valószínű, hogy Zsófi miatt.

 ??  ?? Szabó Zsó az Álarcos énekes harmadik évadában a nyomozók csapatát erősíti, ahogy Fluor Tomi is – ám úgy tűnik, az énekesnek hiába tetszik, Zsó szíve már foglalt
Szabó Zsó az Álarcos énekes harmadik évadában a nyomozók csapatát erősíti, ahogy Fluor Tomi is – ám úgy tűnik, az énekesnek hiába tetszik, Zsó szíve már foglalt
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary