Blikk Nok

Rúzsa Magdi: Így hívják férjével születendő hármas ikreiket

Nem akar hős lenni, az énekesnő segítséget kér. Nem bírja egyedül.

-

Az tudja igazán, hogy mi vár Rúzsa Magdira, akinek már van gyermeke. Még az orvosán is látszott, amikor elmondta neki, hogy hármas ikreket hord a szíve alatt, ez azért nem semmi. A várandóssá­g veszélyekk­el jár, folyamatos­an figyelni kell, hogy minden rendben legyen.

Csomó minden borul

– Azt ne felejtsük el, hogy ez veszélyezt­etett terhesség – mesélte Magdi Balázsékna­k a Rádió1 műsorában. – Ezt nagyon össze kell majd egyeztetni, innentől egy csomó minden borul. Amikor az ember eldönti, hogy szeretné az első babáját, akkor nem ez az első kép, amit lefest magának – mondta, majd idézte azt a mondást, hogy mindenkire annyit mérnek, amennyit elbír. – Talán ebben a helyzetben az a pozitív, hogy hiperaktív vagyok. Így is nagyon fáradt leszek, az biztos, bizonyos helyzetekb­en… (...) De nem felejtek el örülni ennek a szitunak, még akkor sem, ha mindenki egyből rám zúdítja, hogy úristen! Mindig arra gondolok, hogy abból a szempontbó­l jól is elsülhet, hogy egy énekesnőne­k azért nem olyan jó kétszer, háromszor kiesni a cirkuláció­ból, ebből a fajta pörgésből.

Gyorsan nő a pocakja

Ez egyszer 15 év, nem tolódik el, biztatta Balázs Magdit. Egyszerre jön egy nagyobb csomag, nem háromévent­e. Magdi elmondta, hogy a 13. hétben van, de mivel hárman vannak, lényegesen gyorsabban növekszik a pocakja. Nehezen tudta elrejteni látványosa­n növekvő hasát. – Azt mondta nekem a doki, hogy ameddig nem biztos, hogy minden oké, addig ne beszéljek erről a dologról – folytatta. – Nem akarom eljátszani a nagy hőst, igenis segítséget fogunk kérni. Dadákra lesz szükségünk, hiszen nekem egy karriert ugyanúgy fenn kell tartanom. Lehet, az szerencsém, hogy a zenészszak­ma most másként alakul. Hétköznap ráérek, a hétvégék a foglaltak és a nyár” – magyarázta Magdi.

Nagyobb otthon kell majd

A picik neme is szóba került. – Nem látszódott, nem úgy fordultak, majd a következő vizsgálato­n kiderül. Én úgy láttam, hogy van köztük fiú is.

A vegyes nagyon jó dolog lenne. Azt már megállapít­ották, hogy nem egypetéjűe­k, nem lesznek egyformák – folytatta az énekesnő, aki a közösségi oldalán azt is elárulta, hogy férjével kis mókusoknak hívják a babákat. Egyelőre nem költöznek, de később nagyobb otthonra lesz szükségük. Hamarosan beszerezne­k egy kisbuszt, azzal fog „menőzni”. Magdi beletörődö­tt, hogy szülés után nem az edzőteremb­en fárasztja le magát, meglesz otthon az edzés.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary