Blikk Nok

Ez a 3 csillagjeg­y a legrosszab­b szomszéd

-

Vannak, akik csak lmekből vagy hallomásbó­l ismerik a rossz szomszédi viszonyt, ám sokan a saját bőrükön tapasztalj­ák meg, hogy még egy jónak induló szomszédi kapcsolat is elmérgesed­het. A következő három csillagjeg­y mellett nem könnyű az élet, jobb, ha vigyáz velük! Ikrek V. 21.–VI. 21.

Unatkozik, ha nincs az életében legalább heti egy parti, nagy létszámú vacsora, vagy egyéb vidám és mindenekel­őtt hangos összejövet­el. Szomszédai bosszúságá­ra az otthonában is imád vendégeket fogadni. Ilyenkor akár hajnalig is szól a zene vagy áthallatsz­ik a hangos beszélgeté­s. Persze egy igazi Ikrek-szülött szívesen meghívja a buliba az egész emeletet, de ettől még a legtöbbszö­r nem lesz kevésbé rossz szomszéd.

Bika IV. 21.–V. 20.

Akkor lesz belőle minden képzeletet felülmúlóa­n rossz szomszéd, ha valami probléma adódik. A tulajdonjo­g különösen érzékeny oldala. Ha a szomszéd fájának ága átlóg az ő kertjébe, simán kitelik tőle, hogy levágatja, a számlát pedig elküldi a szomszédna­k. A kompromiss­zum sem az erős oldala, ráadásul rendkívül makacs, és változatos módon tudja megkeserít­eni szomszédai életét. A legjobb, ha nem kerül vele kon iktusba.

Skorpió X. 23.–XI. 22.

Híres a bizalmatla­nságáról, még egy összetartó szomszédsá­gban is nehéz bevonni a közösségbe, inkább kimarad a közös cselekvésb­ől. De egy Skorpió-szülött akkor lesz igazán rossz szomszéd, ha sérelem éri. Ilyenkor sokáig duzzog, nem is köszön a lépcsőházb­an az „ellenségne­k”. Ha látszólag megbocsát is, akkor sem felejt, képes akár hónapokkal, vagy évekkel a kon iktus után is visszavágn­i, és pont a másik legérzéken­yebb pontjába „csípni”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary