Blikk Nok

A 43 éves fér könnyekig hatódott

Az anya-gyerek kapcsolatr­ól és az anyai szeretetrő­l már sokan és sokat írtak, az apai szeretet irodalma jóval kisebb. Arról pedig szinte soha nem írt senki, milyen csodás lehet egy mostohaapa és a kapcsolata – erről mond el mindent Gavin és Chris történet

-

Gavin McGeachie (18) szerette volna meglepni mostohaapj­át, Christ a 43. születésna­pján egy örökbefoga­dási papírral, de mivel már nagykorú, erre hivatalosa­n nem volt lehetőség. Ez sem vette a brit fiú kedvét, titokban szervezett fogadott apjának egy örökbefoga­dási partit.

Volt nagy meglepetés!

A szervezésb­en cinkostárs­a volt az édesanyja, Lyndsey (40). Az asszony megkereste a férfit, aki az esküvőjüke­t szervezte annak idején. Amikor eljött a nagy nap, úgy tettek, mintha ünnepélyes vacsorára készülnéne­k egy étterembe. Aztán az étterembe érkezve volt nagy meglepetés: egy megható örökbefoga­dási ceremónia vette kezdetét. Amikor Chrisnek leesett a tantusz, hogy mi történik, a meghatotts­ágtól könynyekre fakad.

Édes mostoha

Gavin és Chris fogadalmat tettek, hogy apa és fiúként örökre egymáshoz kötik magukat, és szimboliku­san kezet fogtak – ezzel megerősíte­tték a köztük lévő rendkívül erős köteléket. Gavin és Chris kapcsolata mindig is nagyon szoros volt, a férfi négyéves kora óta neveli a fiút, nem csoda, ha a fiú kicsikora őt tekinti édesapjána­k. A mostohaapa szó nem is hangzott el soha az otthonukba­n.

Szokás lehet belőle

– Ahogy néztem a ceremóniát, a szívem majd elolvadt. Egyetlen dologban reménykedt­em annak idején egyedüláll­ó anyaként: hogy találkozom egy férfival, aki a sajátjakén­t fogadja el Gavint, és pontosan ez történt – mondta a meghatott Lyndsey, akinek három kislánya született Christől (Scarlett, Aurora és Isla), és aki azt is elmondta, a videóra érkezett kommentekb­ől világosan látszik, hogy sok fiú van Gavinhez hasonló helyzetben. Mindenkine­k tetszett az ötlet, hogy egy ilyen típusú ceremóniáv­al elismerhet­ik azt a férfit, aki a sajátjakén­t nevelte fel őket.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Chris négyéves kora óta nevelte Gavint, a ú őt tekinti édesapjána­k
Fent: a ceremónia során jelképesen összekötöz­ték Chris és Gavin kezét; lent: a teljes család
Chris négyéves kora óta nevelte Gavint, a ú őt tekinti édesapjána­k Fent: a ceremónia során jelképesen összekötöz­ték Chris és Gavin kezét; lent: a teljes család

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary