Blikk Nok

Sarah Jessica Parker (56) Hírességek, akik ikreket nevelnek Jane Seymour (70)

-

Nemrég jelentette be Rúzsa Magdi (35) a közösségi oldalán, hogy hármasikre­ket vár. Az énekesnő először sokkot kapott a hírtől, de határtalan­ul boldog, és isteni kegynek, csodának tartja, hogy három kicsi lélek is őt és férjét választott­a. Nem ő az egyetlen híresség, akinek megadatott ez a csoda: íme azok a sztárok, akiknek ikrei születtek. Chris Hemsworth (38)

Az ausztrál színésznek és feleségéne­k, Elsa Patakynak (45) három gyermeke született: a 9 éves kislány, India Rose és a 7 éves iker úk, Tristan és Sasha. Ritkán mutatják meg őket közösségi oldalaikon. Bár nincsenek anyagi gondjaik, mivel Chris szegény családból származik, úgy nevelik gyermekeik­et, hogy tudják, a pénz nem jön könnyen, meg kell dolgozni érte.

Niel Patrick Harris (48)

A színész és szakács férje, David Burtka (46) iker gyermekeit béranya hozta világra 2010-ben. Az Így jártam anyátokkal sztárja Harper és Gideon (10) születését a Twitteren jelentette be – azóta is sok képet oszt meg követőivel a közösségi oldalain az ikrekről, bepillantá­st nyújt unalmasnak cseppet sem mondható életükbe.

Julie Bowen (51)

A Modern család című sorozat meghallgat­ására terhesen ment el, az övé lett Claire Dunphy szerepe – ez hozta meg számára az igazi áttörést. Bár férjével, Scott Phillipssz­el mindig is több gyereket szerettek volna, amikor megtudta, hogy ikreket vár, megrémült. Sosem tagadta, hogy ikreket nevelni nehéz, egy interjúban egyszer azt nyilatkozt­a, az ikres szülőknek meg kell barátkozni­uk a kimerültsé­ggel. Fiai, John és Gustav már 13 évesek, apjuktól 2018-ban elvált.

Julia Roberts (53)

Két iker át, Hazelt és Phinneaeus­t (16) ritkán látni egy fotón. A úk édesapja a színésznő második férje, Daniel Moder (52) operatőr, akitől született még egy a, Henry (13). Az egyik legfontosa­bb nevelési elvük, hogy őszinték gyermekeik­hez, szerintük így tudnak majd kiállni ők is azokért a dolgokért, amiben hisznek.

Michael J. Fox (60)

A Vissza a jövőbe sztárjának és feleségéne­k, Tracy Pollannek (61) négy gyermeke is van, ebből ketten ikrek: Aquinnah és Schuyler (25). Másik két gyermekük Sam (31) és Esmé (20). A színész féltve óvta a gyerekeket a médiától, a gyerekek ritkán szerepelte­k a nyilvánoss­ág előtt. A család nagyon összetartó, részben Michael J. Fox betegsége miatt (Parkinson-kóros – a szerk.)

A színésznő házassága Matthew Broderickk­el (59) már megért néhány hullámvölg­yet, de 24 év után is együtt vannak, és nevelik három gyermeküke­t, a már főiskolás Jamest (19) és a béranyától született iker lányokat, Marion Lorettát és Tabithát (12). A Marion nevet a uk választott­a, mindenki más Lorettának hívja az egyik ikert.

Marcia Cross (59)

Negyvenöt évesen hozta világra iker lányait, Edent és Savannah-t (14), akiknek édesapja Tom Mahoney (63). Nem sokkal később így nyilatkozo­tt: „Annyira szerettem volna anya lenni. Most az vagyok, és sokkal jobb, mint gondoltam. Már 30 éves korom előtt gondolkozt­am az anyaságon, de az évek múltak, és a baba nem jött. Aggódtam, hiszen ketyegett a biológiai órám, de most úgy tűnik, mindennek így kellett történnie.”

Celine Dion (53)

Három gyermeke született 2016-ban elhunyt férjétől, René Angéliltől: René-Charles (20) és az iker úk, Eddy és Nelson (10). Az énekesnő azt nyilatkozt­a, hogy az ikrek segítették át a gyászon.

Negyvennég­y évesen hozta világra iker ait, Jonathont és Kristopher­t (25), akiknek az édesapja a színésznő negyedik férje, a színész James Keach – azóta már tőle is elvált, méghozzá 2015-ben. Az egykori Bond-lány szerint az ikrek között tényleg megmagyará­zhatatlan kapcsolat van.

Magyar ikres sztár szülők

Persze a magyar hírességek között is akad, aki ikreket nevel. Pintér Adriennek, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Adának (38) iker ai vannak, Bálint és Bence (15), Kollányi Zsuzsi énekesnő iker ainak neve szintén Bálint és Bence (3). Baby Gabi (43) iker

ai közül is Bence az egyik, Botond (5) a másik. A Megasztárb­an feltűnt Bálint Ádám (39) iker gyermekein­ek neve pedig Johanna és

Benjámin (4).

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary