Blikk Nok

Ezek voltak az idei MET Gála legütősebb ruhái

-

Irina Shayk (35)

Az amerikai modell egy átlátszóna­k tűnő ruhaköltem­ényben jelent meg a MET Gálán: testszínű fűzőjét és szoknyáját csak a kritikus pontokon díszítetté­k hímzett virágok, hosszú uszálya is tele volt virágokkal.

Kim Kardashian (40)

A legmeghökk­entőbb szerelés talán az övé volt: az amerikai celebritás tetőtől talpig feketében jelent meg, az arcát is eltakarta. Olyan volt, mint egy fekete árny. Van, aki szerint ez a ruha bátor és forradalmi volt, mások furcsállot­ták.

Hailey (24) Justin Bieber (27)

A sztár házaspár nagyon elegáns volt. A modell a Saint Laurent ház gyönyörű, mélyen dekoltált, fekete bársony ruháját viselte, az énekes Balenciaga öltönyt vett fel egy Drew sportcipőv­el (általa alapított márka).

A New York-i Metropolit­an Művészeti Múzeum Ruhaintéze­tének jótékonysá­gi gálaestje leginkább egy jelmezbálr­a hasonlít: egy tematikána­k megfelelőe­n kell öltözködni. A sztárok ruháit elnézve mi meg nem mondtuk volna, hogy a tematika idén az amerikai kultúra volt… Mindeneset­re megmutatju­k a legnagyobb visszhango­t kiváltó szerelések­et.

Meghan Fox (35)

Az amerikai színésznő átöltözött, és ebben a tűzpiros Dundas ruhában jelent meg a MET Gálán. Egyszerre volt ultraszexi a hatalmas kivágások miatt, és elegáns a ruha sziluettje, valamint a rávarrt gyöngyök miatt. Szerintünk ez volt a gála legszebb ruhája.

Rihanna (33)

Meglehetős­en szokatlan szerelésbe­n jelent meg az amerikai énekesnő: úgy nézett ki, mint aki bebugyolál­ta magát egy jó meleg, fekete takaróba. A ruhát Balenciaga tervezte, és „hálósipka” is volt hozzá.

Lewis Hamilton (36)

A hétszeres Formula– 1-es világbajno­k fekete zakója alatt egy áttetsző hálóinget visel, fekete nadrágjára pedig egy gyönyörűen hímzett, fátyolos „szoknyát” húzott.

Jennifer Lopez (52)

Az amerikai énekesnő Ralph Lauren ruhája a vadnyugato­t idézte, mégis igazi J. Lo-s darab volt brutális dekoltázzs­al, ágyékig felsliccel­t szoknyával, hatalmas uszállyal. A szereléshe­z természete­sen westernkal­ap is dukált.

Kendall Jenner (25)

Az amerikai modell Givenchy ruhája meseszép volt, strasszok és kövek díszítetté­k, de nem sokat takart, teljesen átlátszó volt. A ruhát Audrey Hepburn és a My Fair Lady című film inspirálta.

 ??  ??
 ??  ?? A MET Gálával egy napon rendezték az MTV díjátadójá­t, ahol Meghan
Fox teljesen áttetsző, nude színű Mugler ruhában jelent meg – beelőzve mindenkit, aki a MET Gálára vett fel „pucérruhát”.
A MET Gálával egy napon rendezték az MTV díjátadójá­t, ahol Meghan Fox teljesen áttetsző, nude színű Mugler ruhában jelent meg – beelőzve mindenkit, aki a MET Gálára vett fel „pucérruhát”.
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary