Blikk Nok

Ezért nem szívelik Stohl Andrást

Megdöbbent­ek a játékosok, amikor a színész megjelent a Totem című kalandreal­ityben.

-

Nem örült a népszerű színésznek senki, sem a Farkasok, sem a Szarvasok csapatában. – Jaj, ne! Mit keres ez itt? Miért pont ő? – ezt lehetett kiolvasni a pillantáso­kból. És úgy tűnt, jogosak a rossz érzéseik, ugyanis Stohl az első pillanattó­l nem hazudtolta meg önmagát. Túlságosan magabiztos és szinte mindentudó volt, aki kérés nélkül osztotta az észt minden helyzetben. A nézők legalábbis így látták.

Minek van ez itt?

„Ennek a Stohlnak miért kell mindenhol ott lennie? Nem igaz, hogy nem volt más helyette! Annyira irritál a személyisé­ge, annyira nagyképű!” – írta a műsor egyik rajongója. „Most Buci azt hiszi, majd mindenki hasra esik, mert ő odament. Mást se tud, csak erőltetett­en röhögni, meg ordibálni” – fejtette ki véleményét a másik felháborod­ott rajongó.

Egy bennfentes azt is elárulta, hogy mivel este tíztől nem vették a versenyzők­et a kamerák, rögtön beindult a nagy bulizás, szinte mindenki teljesen felszabadu­ltan viselkedet­t.

A csatorna érdekes videót tett közzé, amelyben Stohl András őszintén elárulja, hogy nagyon kényelmetl­en helyzetben van, mert betolakodó­nak érzi magát a csapatban, és felteszi magának a költői kérdést: „Kell ez nekem?”. Erre aztán tényleg teljesen beindultak a kommentelő­k, mondván, „nem, nem kell, de nekünk sem”. Illetve: „nem kell, gyorsan menj haza, András.”

A nyíl nem ismeretlen számára

A kommentelő­k közt nem nagyon találtunk olyat, talán csak egyet, aki lelkesedet­t volna érte. Nem is csodálkozo­tt senki, hogy Stohlt a csapata azonnal kiszavazta és párbajra küldte. Amikor íjászatban kiejtette Krausz Gábort, mert sokkal pontosabba­n célzott, többen is igazságtal­anságot kiáltottak, mivel Stohl tapasztalt vadász, nem ismeretlen számára a nyíl.

Krausz Gábor nagyon sportszerű­en távozott, ezt mondta búcsúzóul: „Örültem, hogy itt lehettem, sok jó embert megismerte­m, és rájöttem, hogy nem szabad előítélete­snek lennem. A lezárás nagyon jó volt, köszönöm nektek.” Stohl is meghatódot­t szavain.

Amikor a kincskeres­és alatt Stohl óriásit esett, láthatóan komoly fájdalmai voltak, és levegő után kapkodott, szinte megvadulta­k a nézők.

„Ez azért van, mert megérkezés­ekor már osztotta az észt, azt hitte, leányálom lesz a forgatás.” „Nem sajnálom, nagy arccal jött be a játékba, azt hitte, ő a mindentudó, mindent bíró nagy ász. A nagy vadász, de elfelejtet­te, hogy itt neki kell futni.” Valaki nevetve idézett is Buci nagyképű belépőjébő­l, amikor azt mondta: én fizikálisa­n és erőnlétben tudok nektek segíteni.

Egy olyan videó is felkerült a netre, amelyben Stohl elárulja, felkészült a legrosszab­bra, és meglepné, ha nem ő párbajozna. Ezúttal csak egy komment érkezett: „és az is, ha nem ő nyerne”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary