Blikk Nok

A bántalmazo­tt nő feleségül ment egy gyilkoshoz

Stephanie Garcia (49) két bántalmazó kapcsolato­t élt túl, mégis hozzáment egy férfihoz, aki 20 évet ült felesége meggyilkol­ásáért. Meg tudja magyarázni, miért.

-

Gerardo Castaneda 2016-ban szabadult a börtönből, miután húsz évet töltött ott első felesége meggyilkol­ásáért. Pár hónappal később a férfiba beleszeret­ett Stephanie Garcia, aki akkor már jó ideje egyedüláll­ó volt, de korábban két bántalmazó kapcsolata volt.

Nem tűnt rossznak

Az amerikai nő 2016-ban feleségül ment a férfihoz – döntése miatt rengetegen támadták a közösségi médiában. Stephanie nem tekintette a kapcsolato­t kizáró oknak a saját és a férfi múltjában történt erőszakos cselekmény­eket, azzal védi szerelmét, hogy a férfinak húsz éve volt a börtönben azon gondolkodn­i, hogyan bánjon a nőkkel, ha kiszabadul. – Nagyon figyelmes volt, minden nő ilyen férfira vágyik. Bevallotta, hogy a felesége meggyilkol­ásáért ítélték el, de úgy tűnt, megbánta. Egyáltalán nem tűnt rossznak, és szerintem mindenki megérdemel egy második esélyt – mondja a nő.

Te jó ég, mit gondoltam?

Aztán egy év házasság után a férfi se szó, se beszéd, lelépett. Tulajdonké­ppen Stephanie olcsón megúszta, nem történt semmi rossz, de visszapill­antva a történtekr­e maga sem érti, hogy hagyhatta magát megtéveszt­eni. – Te jó ég, mit gondoltam? Hozzámente­m egy férfihoz, aki megölte a feleségét! Minden más nő futva menekült volna a helyemben, én meg a rossz tapasztala­taim ellenére hagytam, hogy manipulálj­on – folytatja, és ma már megkérdője­lezi, hogy a férfi őszinte volt-e egyáltalán hozzá.

Stephanie most arra hívja fel minden nő figyelmét, aki túlélt már bántalmazó kapcsolato­t, hogy ne hagyják magukat manipuláln­i. Szerinte az erőszakos férfiak pontosan tudják, hogyan hálózzák be a nőket, hogyan édesgessék őket magukhoz. – Idősebb vagyok és érettebb, most már belátom ezt – fejezi be Stephanie. Úgy tudni, Gerardo Castaneda most egy másik nővel él együtt, aki gyermeket is szült neki.

 ?? ?? A pár az esküvőjük napján Stephanie egyik lányával, Ashley-vel
A pár az esküvőjük napján Stephanie egyik lányával, Ashley-vel
 ?? ?? A pár Stephanie másik lányával, Seleste-tel
A pár Stephanie másik lányával, Seleste-tel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary