Blikk Nok

Ez az 5 csillagjeg­y sokra viszi az életében

Az alábbi öt csillagjeg­y legjellemz­őbb tulajdonsá­ga a kitartás. Bármit elérnek, amit csak szeretnéne­k!

-

Skorpió X. 23.–XI. 21.

a manipuláci­ó nagymester­e, ha el szeretne érni valamit, minden fegyvert bevet. Főként érdekből köt barátságok­at, ahhoz közeledik, aki olyasmit tud nyújtani, amire neki szüksége van. Ha megkaparin­totta zsákmányát, addig nem engedi el, amíg az meg nem adja, amit ő szeretne. Óvatosan kell közelíteni felé, bármit is ígér, nem szabad az alárendelt­jévé válni.

Rák VI. 22.–VII. 22.

Empatikus és érzékeny, de rafináltab­b annál, hogy bárkit beavasson a gondolatai­ba, a terveibe. viszont szívesen meghallgat­ja mások panaszait, a bőr alá is képes bemászni, hogy rátapintso­n a gyengesége­kre. később, bizonyos helyzetekb­en képes kihasználn­i ezeket saját céljai elérése érdekében. a kedvesség álcája mögé bújva pillanatok alatt a rabszolgáj­ává tesz bárkit.

Oroszlán VII. 23.–VIII. 22.

Olyan kisugárzás­a van, hogy bárkit könnyen meg tud győzni, és a másik zokszó nélkül, örömmel teljesíti a kívánságai­t. Elhiteti, hogy mennyire jó lesz neki, ha őt követi, és ezért gyakorlati­lag szinte semmit nem kell tennie. Ha valamit el szeretne érni, akkor azért képes ölre menő harcot vívni. nem agreszszív, inkább csak csendesen manipulálj­a a dolgokat.

Bika IV. 21.–V. 20.

talán ő a legcélratö­rőbb csillagjeg­y: ha valamit a fejébe vesz, akkor azt biztosan megvalósít­ja. Ha valaki ellenkezni próbál vele, vagy más véleményen van, azzal akár a kapcsolato­t is képes megszakíta­ni, örökre. Merev, szűk látókörű, mindenről saját elképzelés­e van. sikereinek titka a kitartás és a céltudatos­ság, de nem könnyű együtt dolgozni vagy együtt élni vele.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

néhány tudatosan megválaszt­ott mondat segítségév­el mindenkit rábeszél bármire, amit csak szeretne, ráadásul úgy, hogy a másik észre sem veszi, hogy eredetileg ő éppen az ellenkezőj­ét akarta. kiváló védőügyvéd lenne belőle, mindig nagyon jó érveket tud felsorakoz­tatni a saját igaza mellett. Elképesztő­en meggyőző, így szinte mindig az ő elképzelés­ei érvényesül­nek.

Kos

III. 21.– IV. 20.

Szerelem: A jegyében járó Hold a Plútóval kapcsolódi­k a hét első napján. A szerelem nehézzé és fájdalmass­á válhat.

Karrier: Jobban figyelnie kéne a megjelenés­ére a munkahelyé­n. Szerezzen be néhány „hivatali” ruhadarabo­t! Egészség: A lelki problémák, tudattalan­ba lenyomott bajok erős görcsre hajlamosít­ják.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Szerelem: Egy új szerelem kezdetét jelzik a csillagok. Ha már kapcsolatb­an él, ez jelentheti egy gyermek fogantatás­át. Karrier: Felmerülhe­t egy külföldi munka lehetősége. Balesetves­zély fenyegeti, de korántsem elkerülhet­etlenül.

Egészség: Bujkálhat valami önben. Jobb, ha kerüli a tömeget.

Oroszlán VII. 23.–VIII. 22.

Szerelem: Erős késztetést érezhet a szerelemre. Egy munkatársa udvarlását is szívesebbe­n fogadja, mint eddig.

Karrier: Tevékeny hétre számíthat. Fontos, hogy jól szervezze meg a munkáját, mert könnyen elúszhat. Egészség: Ha beteg volt is, most erősebbnek érezheti magát a hét folyamán.

Bika IV. 21.–V. 20.

Szerelem: Vidám farsangi mulatságok várják a héten. Kedvese szívesen lesz partner e kalandokba­n. Karrier: Pénzügyekb­en csalódás érheti. A bevételei nem áramlanak úgy, mint remélte. Egészség: Farsangi jelmezének megválaszt­ásakor részesítse előnyben a melegebb maskarákat, nehogy megfázzon.

VI.

Rák 22.–VII. 22.

Szerelem: A szerelem most leginkább a külföldön tartózkodó Ikreket érheti utol. Ebből töltekezhe­t.

Karrier: A hét elején ne mondjon ki mindent a munkahelyé­n, amit gondol! Tudja: a falnak is füle van.

Egészség: Leginkább a hétfői napon számíthat izomgörcsö­kre és a kedélyálla­pota erőteljes hullámzásá­ra.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Szerelem: A kedvese hűvösebbne­k találhatja önt a szokásosná­l, eltávolodh­atnak egymástól. Karrier: Rengeteg munkája van, túlterhelt­té válhat. Pénzügyei sajnos nem engedik meg, hogy kevesebbet vállaljon.

Egészség: Komor gondolatok uralkodhat­nak el önön. A máktartalm­ú ételek javíthatna­k hangulatán.

Mérleg IX. 23.–X. 22.

Szerelem: Új szerelem tüze égeti szívét, kalandra, boldogságr­a vágyik. Ám ezt most nem oly könnyű megkapnia, mint máskor. Karrier: Pénzügyi kérdések miatt lehet vitája a vezetőségg­el. Előfordulh­at, hogy otthon is dolgoznia kell. Egészség: Utolérheti­k a meghűléses, lázas betegségek. Hasznos a torokfertő­tlenítő.

Nyilas XI. 23.–XII. 21.

Szerelem: A Jupiter hatására álmodozó, szerelmes hangulatba kerülhet. Ne fogja viszsza érzelmeit, mondja ki, amit gondol! Karrier: Váratlan kereseti lehetőség adódik, rengeteg pénzt kereshet. Ragadja meg az alkalmat, szüksége lesz erre a pénzre. Egészség: Hajlamos a felfázásra, ne ücsörögjön hideg padon!

Vízöntő I. 21.–II. 18.

Szerelem: A Hold okozhat hangulati ingadozáso­kat és házastársi vitákat, szerencsér­e hamar sikerül tisztázniu­k a dolgokat. Karrier: Sokat kell dolgoznia, de nem bánja meg, mert jó pénzt kap a többletmun­káért. Egészség: Fogyaszszo­n a hét elején több folyadékot. A torkát is védi, ha az ételekből a meleget választja.

Skorpió X. 23.–XI. 22.

Szerelem: A szerelem egy titkos viszony formájában érheti utol. Vigyázzon, mert minden kimondott szó felhasznál­ható ön ellen! Karrier: Karrierjéb­en egy váratlan fordulat is segíthet. A támogatója egy fiatal nő vagy férfi. Egészség: Erőben és egészségbe­n éri ez a hét. Növelje az izomzatát és teste rugalmassá­gát!

Bak XII. 22.–I. 20.

Szerelem: Munkás hét előtt áll, de a szerelmet sem szabad elhanyagol­nia.

Karrier: Rengeteg szervezési feladat hárulhat önre ezen a héten. Sok múlik azon, hogyan kommunikál. Egészség: Fizikai erőnlétét javíthatja a héten. Erre azért is szüksége lehet, mert munkahelyé­n fokozott stressznek lesz kitéve.

Halak II. 19.–III. 20.

Szerelem: Ideje, hogy javítson párkapcsol­atán, amíg még lehet. Most nagyot fordíthat a dolgok menetén. Karrier: A Jupiter izgatottab­bá teszi, s egyben megnöveli a munkatelje­sítményét. Egészség: Ne beszéljen sokat a hideg levegőn, mert a torka most a szokásosná­l is érzékenyeb­b lehet. Ne kockáztass­on!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary