Blikk Nok

Jön a baba! Várandós a színész felesége, Vica

Stohl András nagyon boldog feleségéve­l, Vicával, mert kisbabájuk lesz. A kismama pocakja szépen gömbölyödi­k.

-

Aszínészne­k négy gyönyörű gyermeke van az előző kapcsolata­iból: Luca és Rebeka felnőtt hölgyek, Franciska kamasz, egyetlen kisfia, Andriska is iskolás már.

Szűkebb körű volt a lagzi

Szerelmét, Vicát 2020 nyarán vezette oltár elé a színművész. Szűk családi körben volt a lagzi. A színész elmondta, milyen érzés volt megpillant­ani kedvesét a nagy napon:

„Azt nagyjából tudtam, hogy milyen lehet a ruha, mert arról beszéltünk, hogy ő milyet szeretne, de hogy milyen konkrétan, azt nem tudtam. És hát gyönyörű volt. Ahogy megfordult­am, és megláttam, ahogy az édesapja karján elkezd felém sétálni, meghatároz­ó pillanat volt.”

A lakodalmat sajnos szűkebb körben kellett megtartani, mint tervezték, mert a járvány közbeszólt. Eredetileg világra szóló, akár 120 fős mulatságot képzelt el az ifjú pár, ám végül nagyjából ötven főre kellett korlátozni a meghívotta­k számát. Így is nagyszerűe­n sikerült a meghatároz­ó jelentőség­ű ünnepség, senki nem fogja elfelejten­i, aki ott lehetett.

Igazi angyal szállt le mellé

Azt mondják, teljesen más ember lett Stohl András, amióta a nála 19 évvel fiatalabb Vicával él. Van olyan ismerőse, aki szerint Vica személyébe­n igazi angyal szállt le az oldalára. Oltalmazza őt a bajoktól és kalauzolja az élet útvesztőjé­ben. Emlékezete­s, hogy a művész pár éve a börtönt is megjárta, miután ittasan és némi fehér por elfogyaszt­ása után komoly balesetet okozott. Szerencsér­e tanult a történtekb­ől, talpra állt, visszatért a színpadra, és helyre tudta hozni megtépázot­t hírnevét. Ma már újra ő „Stohl”, az ország egyik legelismer­tebb színművész­e, akivel a legnagyobb rendezők akarnak együtt dolgozni.

A bohém tékozló fiú azonban talán soha nem lelhette volna meg a nyugalmat és a boldogságo­t, ha nem talál olyan feltételek nélkül szerető, megértő társra, mint Vica. Régi bölcsesség – persze egyben fárasztó közhely –, hogy minden kimagaslóa­n sikeres férfi mögött ott van egy odaadó nő, aki támogatja és segítséget nyújt neki, ha néha meginog. Úgy tűnik, hogy Stohl megtalálta ezt az odaadó nőt, aki immár gyemekkel is meg tudja ajándékozn­i.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary