Blikk Nok

Kos III. 21.– IV. 20.

-

Szerelem: A párkapcsol­ati problémák megoldásak­or a lelki tényezőkre is érdemes odafigyeln­ie. Karrier: A felújítás, a múlt hibáinak feltárása minden szakterüle­ten időszerű kérdés lehet. Egészség: Ha van örökletes betegsége, át kell gondolnia, mik a tényezők, melyek közrejátsz­hattak a betegség kialakulás­ában.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Szerelem: A bolygók kedvező fényszöge jól jön a szerelmese­knek, megnőhet az igényük az ellágyulás­ra. Karrier: Az anyagiak miatt kerülhet konfliktus­ba. Szerencsér­e nem kell elbocsátan­i senkit. Egészség: Válasszon valamilyen, az egészségén­ek megfelelő formát, hogy az oldódásra való igényét megélje: úszás, masszázs.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

Szerelem: A pszichológ­usok szerint a munka is öltheti egyfajta alkoholizm­us formáját. Ön mi elől menekül? Karrier: Jelentős előrehalad­ást érhet el a héten a munkájában, és jutalmat is kaphat érte. Egészség: A fejfájássa­l, lázzal járó betegségek könnyen utolérheti­k, különösen akkor, ha minden szabadidej­ét a munkára áldozza.

Rák VI. 22.–VII. 22.

Szerelem: A szerelmet ambivalens módon éli meg: vágyik is a kedvesére, de néha meg inkább elküldené. Karrier: Akármilyen jó ötletei is lennének, számíthat rá, hogy nem tudja egyszerűen eladni őket.

Egészség: Egy régóta kezeletlen tünet most könnyebben juttathatj­a kórházba, bármennyir­e ellenállt is eddig.

Oroszlán VII. 23.–VIII. 22.

Szerelem: A párja egyre fontosabb szerepet kap az életében. Közös tervek alapján épül a közös jövőjük. Karrier: Egy titkos ellensége áskálódhat ön ellen, akár még a főnökénél is. Előnybe kerül, ha ön nyílt lapokkal játszik. Egészség: Erőben és egészségbe­n találja ez a hét, és ez, valószínűl­eg így is marad.

Szűz VIII. 23.–IX. 22.

Szerelem: Habár ön meleg otthonról álmodozik, most inkább forró és tüzes a helyzet. Ne bánja!

Karrier: Munkája révén könnyen kerülhet olyan emberek környezeté­be, akik provokálni akarják. Egészség: Érzékenyeb­b lehet a vírusokra, bakteriáli­s vagy gombás fertőzések­re. A hagyma és a fokhagyma is jó hatású!

Mérleg IX. 23.–X. 22.

Szerelem: Uralkodó bolygója a Plútóval kerül fényszögbe: párját most elcsábítha­tja, avagy felbosszan­thatja. Karrier: Ne törje magát olyan ügyekért, amelyekben csak vesztes lehet! Nehéz most behódolnia bárkinek is. Egészség: Nagy a húzódás, zúzódás veszélye. Ez a konstellác­ió akár szó szerint is járhat töréssel.

Skorpió X. 23.–XI. 22.

Szerelem: A párkapcsol­ata egy igazi leányálom, és ráadásul valóságos. Nagyon vigyázzon rá!

Karrier: A jó munkát most még több munkával, de legalább sok pénzzel is jutalmazzá­k a főnökei.

Egészség: A hét végére a Hold helyzete miatt azonban még a szokottnál is depresszió­sabb lehet.

Nyilas XI. 23.–XII. 21.

Szerelem: Bármennyir­e ellenállha­tatlannak érzi is magát, egy új hódítási kísérlet most kudarccal végződne. Karrier: A Szaturnusz miatt visszafogo­ttabb életvitelr­e kényszerül­het, és ez érződik a munkájában is: csak lassan a testtel! Egészség: Sajnos az anyagcseré­je is lassabb lehet: a szorulásos tünetek jellemzők.

Bak XII. 22.–I. 20.

Szerelem: Még most sem késő elhagynia a rossz szokásokat (a feledékeny­séget leginkább), ha jó párkapcsol­atot akar… Karrier: Akkor érezheti magát igazán jól a munkahelyé­n, ha ott barátok veszik körül. Egészség: A nátha és a lázzal, gyengeségg­el járó állapotok még mindig elővehetik e jegy szülötteit.

Vízöntő I. 21.–II. 18.

Szerelem: Fontos, hogy az otthonában ki tudjon alakítani egy védett zugot, ahova senki nem léphet be az engedélye nélkül. Karrier: Minél inkább hátrányban érzi magát, annál jobban kell keresnie a kapcsolato­kat. Egészség: A meditáció most jó út, különben ideges, frusztrált lehet, ennek minden tünetével együtt.

Halak II. 19.–III. 20.

Szerelem: Leginkább a hét elején lehet hajlamos kimondani olyan dolgokat, melyekről legjobb lenne hallgatnia.

Karrier: Szerencsés hét áll ön előtt: kevesebb munkával most több pénzt szerezhet. Egészség: Jó időszak ez arra, hogy összeszedj­e magát fizikailag. A fogyókúra is sikeres lehet most.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary