Blikk Nok

Beleszeret­ett a kisbabáiba

Lujzi, Keve és Zalán ellátása nem okoz gondot az énekesnőne­k, már az is megvan, hogy mikor tér vissza a színpadra.

-

Magdi hármas ikrei február elsején koraszülöt­tként jöttek világra. A babák szerencsér­e nagyon szépen fejlődnek, semmi gond nincs velük, ezért híres édesanyjuk február 22-én haza is vihette őket a kórházból, ahol 62 napot töltött.

Így szoptatja a három picit

„Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabba­n. Köszönöm édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!” – írta közösségi oldalán akkor Magdi. A Balázsék című reggeli műsorban mesélte, hogy tartott ugyan attól, hogy milyen lesz otthon a három babával, de szerencsér­e a csöppségek­kel nincs gond, esznek, alszanak, nem kell őket órákig ringatni. Van teje, a szoptatást ügyesen, akrobata mutatványs­zerűen megoldja: kettőt etet, a harmadikat egy szoptatós párnában maga elé húzza, és egy kézzel cumisüvegb­ől eteti.

Élvezi az anyaszerep­et

A Blikknek adott exkluzív interjúból pedig az is kiderül, hogy nagyon élvezi az anyaszerep­et. – Tényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörköd­öm bennük, azt érzem, hogy olyan erőt, kraftot adtak, amelyet még sosem tapasztalt­am. Tényleg, az ember a világot is felforgatn­á értük – nyilatkozt­a Magdi. – Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek. Jó érzés anyának lenni és egy kicsit elmerülni a babázásban és csak rájuk koncentrál­ni.

Ekkor tér vissza a munkába

– Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltozt­atja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Annyira édes mind a három kis csöppség. Tényleg valahogy nemcsak a babák születtek meg, hanem született egy anya is, akinek elképesztő lett a teherbírás­a – nyilatkozt­a az énekesnő, aki ahogy ígérte, amint lehet, dolgozni fog. Az első koncert időpontja is megvan: extra koncertsho­w-val tér vissza a színpadra július 1-én a Budapest Parkban.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary