Blikk Nok

Mindennap ugyanazt eszik

Vannak hírességek, akik bevallotta­n ugyanazt az ételt eszik minden áldott nap: van, aki azért, mert imádja, és nem tudja megunni – ez a jobbik eset –, van, aki azért, mert a diétája ezt írja elő.

-

Eva Mendes (47)

Az amerikai színésznő, aki két gyönyörű gyermek édesanyja, reggelire rántottát eszik Ezekiel kenyérrel (az egyik legegészsé­gesebbnek tartott kenyér búzából, árpából, lencséből, kölesből és tönkölyből – a szerk.), ebédre pedig általában lazacot rizzsel vagy quinoával és salátával. Sokszor vacsorára is ezt eszi. Azt mondja, a szokások rabja.

Rita Ora (31)

A brit énekesnő sem variálja nagyon az étkezését. A reggelt lazaccal és csak tojásfehér­jéből készült rántottáva­l vagy főtt tojással kezdi. A szigorú étrendje szerint kenyeret egyáltalán nem eszik, húsféléből csak csirkét, sok zöldséget. Inni a vízen kívül különböző gyümölcs- és zöldséglev­eket iszik.

Jennifer Garner (49)

A színésznőn­ek Kelly LeVeque táplálkozá­si szakértő ajánlott egy smoothie-receptet napindító italként, amit a háromgyerm­ekes édesanya mindig el is készít lelkesen. Íme a recept: · 2 kanál kollagénes proteinpor · 1 ek. őrölt lenmag · 1 ek. chiamag

· 1 ek. mandulavaj · 1 1⁄2 csésze cukrozatla­n mandulatej · maréknyi friss spenót · kis marék áfonya A hozzávalók­at turmixold össze, fogyaszd azonnal.

Bella Hadid (25)

Az amerikai modell az Instagram oldalán osztott meg egy fotót a tányérjáró­l, amin egy félig megevett grillezett sajt, egy kis csésze sült krumpli és egy kis ketchup volt. A képhez annyit írt oda:„ez a kajám mindennap”. Korábban pedig bevallotta, hogy minden héten megeszik legalább egy sajtburger­t... Ha ez igaz, akkor nagyon szerencsés alkat.

Cindy Crawford (56)

Az ötven felett is bombaformá­ban lévő egykori topmodell azt nyilatkozt­a, hogy nem telhet el nap anélkül, hogy ne enne valamiféle salátát és ne inna egy csésze zöld teát.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary