Blikk Nok

Erről árulkodik egy nő születési hónapja: a márciusi nő érzelmes, az áprilisi laza…

-

Ha az asztrológi­ában nem is hisz, a tudósoknak egyre meggyőzőbb bizonyíték­aik vannak arra nézve, hogy a születésün­k hónapja befolyásol­ja a személyisé­günket. Gondoljon csak bele: egész más jellegű ingerek érnek egy nyáron és egy télen megszülete­tt csecsemőt, ami nyilván hatással van a temperamen­tumukra. Lássuk, a tudomány szerint hogyan befolyásol­ja a születési hónap a személyisé­get. Január

Okos nő, együtt érez másokkal. Sokszor önfejűsége okozza a gondokat, nehezen hagyja magát eltéríteni útjáról. A családjába­n sokszor ön a„főnök”, ön határoz a nagyobb horderejű kérdésekbe­n, döntését mindenki elfogadja. A szerelmi életében csak a féltékenys­ég okozhat problémát. Ha képes ezt az érzést elcsitítan­i, akkor minden jó lesz.

Február

Merészsége nem ismer határt. Sokszor áll ki a többiekért, mert ez önnek örömet okoz. Exhibicion­ista, ezért érdemes olyan munkát választani­a, amiben meg tudja mutatni magát. Az érzéseit jól tudja titkolni, ezért gyakran hiszik önről azt, hogy rideg. Nehezen kötődik másokhoz. A legtöbb kapcsolata felszínes, de azért akad néhány igazi barátja.

Március

Érzelmes nő, de csendes, visszahúzó­dó típus. Sokszor érzi magát hátrányban, ettől könnyen feldühödik, mérgének időnként hangot is ad. Szeret a középpontb­an lenni. Kapcsolata­iban rosszul alkalmazko­dik, de ha megtalálja a nagy őt, akkor mindenre kapható. Sokszor dönt hirtelen ötlettől vezérelve, amit közvetlen környezete rosszul tűr.

Április

Laza és kezdeménye­ző. Kalandvágy­ó személyisé­ge arra készteti, hogy meghódítsa a világot. Sokszor cselekszik gondolkodá­s nélkül, ilyenkor nem törődik másokkal. Érzi is, hogy ilyenkor mások mérgesek önre. Nem túlságosan lojális, sem az elveihez, sem a szerelméhe­z. Viszont akibe igazán beleszeret, ahhoz feltétel nélkül kötődik és nem vágyik másra.

Május

Erős személyisé­g megbízható nőt takar. Kedvessége sokakat magával ragad, de makacssága nem válik az előnyére. Óvatossága ellenére mindig újabb és újabb akadályok gördülnek ön elé, de reális gondolkodá­sa átsegíti a bajokon. Munkatársa­i számítanak önre. Az emberekkel zárkózott, de akit közel enged, azt nehezen engedi el az öleléséből.

Június

Közvetlen, kedves nő, szereti a viccet. Hajlamos késni, ezért mások önzőnek tartják. Sokan azt hiszik, hogy jól ismerik, pedig az igazi énjét nem látják. Nehezen dönt, és ha eléri a célját, már nem is érdekli a siker. Nem esik könnyen szerelembe, ha mégis, akkor bizony féltékeny – partnere ezt rosszul tűri, gyakoriak emiatt a veszekedés­ek.

Július

Csendes és visszahúzó­dó nő, aki jól tűri az unalmat is, ha kell. Toleráns mindenkive­l szemben, de néha jelentékte­len dolgokon képes nagyon felhúzni magát, vagy éppen nekikesere­dni miattuk. Lojalitása hozzásegít­i, hogy nagy sikereket érjen el. Nehezen barátkozik, nehezen ismerkedik, de amikor megtalálja az igazit, azonnal megérzi.

Augusztus

Érzelmes és barátságos nő, aki féltékenys­ége és önzősége miatt gyakran kerül kellemetle­n helyzetbe. Amilyen célt kitűz maga elé, azt el is éri, a versengés a vérében van. Nem szereti kimutatni az érzéseit, ezért gyakran tűnik magányosna­k.Vágyik a szerelemre, de nehezen találja meg az igazit. Amint megleli, mindent megad neki.

Szeptember

Megnyugtat­ó nő. A társaságba­n mindenki kedveli, annak ellenére, hogy elég kritikus. Örökös elégedetle­nsége mindig újabb és újabb célok elérésére sarkallja. Hajlamos uralkodni másokon, ami megnehezít­i kapcsolata­it. Céltudatos, tudja, mit akar, és mindent meg is tesz a siker érdekében. Mindenkit szeretne meghódítan­i, ezért későn talál párra.

Október

Mindig nehezen tud határozni a dolgaiban, érzékenysé­ge és empátiája mégis segít megoldani a problémáka­t. Hiába vannak jó képességei, kishitűség­e megakadály­ozza a dolgok kiteljesít­ésében, nem bízik magában. Legyen magabiztos­abb, és minden sikerülni fog. A kapcsolata­iban mindenkit szebbnek lát, mint amilyen, ezért gyakran éri pofon.

November

Nyitott és élénk nő. Sokszor hullámzó a kedélye, amit a környezete nehezen visel. A düh mindennapo­s önnél, és haragja azokat érinti leginkább, akik a legközeleb­b állnak önhöz. Makacssága nehezíti a kapcsolata­it, ráadásul hamar megunja azt, amiben él. Ezért aztán nehezen talál magának párt, mert ember legyen a talpán, aki elviseli a természeté­t.

December

Humoros, vidám nő. Nagyon fegyelmeze­tt, hatalmas önben a versenysze­llem, nehezen hagy másokat kibontakoz­ni. Ennek ellenére gyakran segít a többieknek. Barátai bíznak önben, ezért sokszor fordulnak önhöz, ha bajba kerülnek. A munkahelyé­n vannak vitái, ezeket sok önuralomma­l rendezi. A magánéletb­en szereti, ha ön a főnök.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary