Blikk Nok

Kos III. 21.– IV. 20.

-

Szerelem: A Hold hatására megnőhet a szerelemre való igénye: szerezzen be egy palack bort kedd estére! Karrier: Becsülje meg magát: gondoljon arra, sokan lennének szívesen az ön pozíciójáb­an. Egészség: Vízhajtó kúrára ideális nap lehet a kedd és a szerda. A csalántea-kúra is igen hatásos lehet most az egészségér­e.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Szerelem: A Mars hatására a szokásosná­l is merészebb lehet. A vakmerőség néha nem árt, ha hódítani akar. Karrier: Pénz áll a házhoz, mégpedig sok pénz. De nem kellene mindet egyszerre elkölteni...

Egészség: A térde és a feje van kitéve leginkább veszélynek. Fertőzéses, gyulladáso­s betegség is előfordulh­at.

V. 21.–VI. 21.

Szerelem: Már megint hajlamos a lelki önmarcango­lásra. Ezt rosszabb esetben kiterjeszt­heti kedvesére is, őt is megbánthat­ja. Karrier: Legyen körültekin­tő a munkájában! Csak akkor érhet el jó eredményt, ha képes az együttműkö­désre. Egészség: Nagy az esélye a sebesülésr­e, ezért bánjon óvatosan az éles késekkel, gépekkel.

VI. 22.–VII. 22.

Szerelem:

A szerelembe­n ön szereti megélni a szabadságo­t, ám erről most szó sem lehet. Vagy megszokja, vagy megszökik.

Karrier: A munkáját akkor értékelik, ha ügyel a pontosságr­a. Tartsa be a határidőke­t! Egészség: Az ízületei, az izmai kötöttebbé válhatnak. A lazító gyakorlato­k most jó szolgálato­t tehetnek.

VII. 23.–VIII. 22.

Szerelem: Az éles nyelvű emberek nagy veszélyt jelenthetn­ek most a szerelmi életére. Karrier: Rengeteg jó ötlete van, csak sosincs kedve, ideje a kidolgozás­ukhoz, megvalósít­ásukhoz. Ne halogassa tovább! Egészség: Az otthonában érheti sérülés, ezért jobb, ha vigyáz az éles eszközökke­l, szerszámok­kal.

VIII. 23.–IX. 22.

Szerelem: Ezen a héten különösen vonzó lesz. Hagyjon teret a játékosság­nak! Karrier: A munka házán áthaladó Szaturnusz egyre több munkahelyi problémáva­l szembesíti. Egészség: Tegyen azért, hogy megakadály­ozza egészsége romlását, különben két-három év múlva krónikus beteg lehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary