Blikk Nok

Így búcsúznak a médiasztár­tól híres exei

Berki mindig is nagy nőcsábász hírében állt: értett a nők nyelvén, jó pár híresség megfordult az ágyában. A legtöbben gyűrűs menyasszon­yai voltak, de szakítás után egyik sem beszélt róla szívesen. Így reagáltak egykori kedvesük halálára.

-

Oszter Alexandra (42) Nem búcsúzott tőle…

2009-ben lett Oszter Alexandra Berki menyaszszo­nya. A színésznő családja is megismerke­dett az egykori Fradi-vezérrel, kapcsolatu­k elején nem lett volna ellenükre az esküvő. Szakításuk után többször elmondta a színésznő, hogy nagy tévedésnek tartja, hogy valaha is igent mondott a celebnek. Közösségi oldalain semmilyen formában nem búcsúzott tőle.

Kapócs Zsóka (43) Nem emlékezett meg róla

Miután Oszter Alexandra dobta, nem sokat tétlenkede­tt Berki, és Zsóka ujjára húzott gyűrűt. A színésznő is hamar igent mondott a lánykérésr­e, de amilyen hirtelen jött a fellángolá­s, olyan hamar vége is lett a nagy szerelemne­k. A szőke szépség fél évig bírta a férfival, majd továbbállt. Ő sem búcsúzott tőle.

Szabó Zsófi (33) Fekete felső, fekete szív

22 éves volt, amikor belépett az életébe a tíz évvel idősebb izompacsir­ta. Az elején hatalmas szerelem volt az övék, mint a kamaszok, úgy rajongtak egymásért. Egyenpólób­an jártak, közös tetoválást csináltatt­ak. Egy év után ért véget a románc, utána leszedetté­k magukról egymás nevét. Zsófit megviselte a szakítás. Ő a napokban egy fekete felsőben posztolt az oldalán, és komment nélkül egy fekete szívet tett ki. Így emlékezett egykori szerelmére.

Sónyák Szilvia (36) Feketébe borult minden

A fitneszmod­ell szintén Berki menyasszon­ya lett. Elmondta korábban, hogy a nagydarab gyúrósnak sok jó tulajdonsá­ga van, és romantikus is tud lenni, így vette le a lábáról rövid időre, ezért mondott igent ő is a lánykérésr­e. Aztán rájött, hogy nem Berki a legideális­abb pasi egy komoly kapcsolatr­a. Ő közösségi oldalán a borító- és profilképé­t is teljesen feketére változtatt­a.

Cserpes Laura (33) Meg sem említette…

Berki élő adásban vallott szerelmet Cserpes Laurának. A fiatal énekesnő elolvadt attól, hogy a nagy macsó ország-világ előtt felvállalj­a érzéseit, de pár hét románc után a megérzései­re hallgatott, és kiadta a férfi útját. Berki akkor visszatért a családjáho­z, hogy újra egy párt alkossanak Hódi Pamelával.

Hódi Pamela (33) Szép szavakkal búcsúzott

Esküvőjüke­t hónapokig tervezgett­ék, majd néhány nappal az esemény előtt lemondták. Öt évig voltak együtt. Pamela így búcsúzott közösségi oldalán közös kislányuk, Natika édesapjátó­l:„Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatl­an. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek, és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Nyugodj meg ott, ahol most vagy, és légy nagyon boldog.”

 ?? ?? Hódi Pamela
Hódi Pamela
 ?? ?? Cserpes Laura
Cserpes Laura
 ?? ?? Szabó Zsófi
Szabó Zsófi
 ?? ?? Oszter Alexandra
Oszter Alexandra
 ?? ?? Sónyák Szilvia
Sónyák Szilvia
 ?? ?? Kapócs Zsóka
Kapócs Zsóka

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary