Blikk Nok

Ezek a hírességek nyári szépségtrü­kkjei

Minden évszak más és más kihívást jelent a szépségápo­lás szempontjá­ból: a nyár a kánikulát, a káros napsugárzá­st, a klóros/sós vizet. Egy csokorba szedtük, mivel védekeznek ezek ellen a legnagyobb sztárok.

-

Beyoncé (40)

Nagy melegben a smink jóformán leolvad. Az énekesnő ezt megelőzend­ő krémes és porpúderes termékeket használ egyszerre: először felteszi a krémes púdert/szemhéjpúd­ert, majd ezután jöhet a porpúder. A kettő együtt „teflon” réteget képez az arcon, és Beyoncé szerint nem mossa le az izzadság.

Sophie Turner (26)

– Sokan használnak hővédő szprét a hajukra, amikor göndörítik vagy egyenesíti­k a hajukat, de nyaralásko­r csak bekenik magukat naptejjel, és a hajukról elfeledkez­nek. Én strandolás előtt mindig fújok fényvédő szprét a hajamra – nyilatkozt­a a Trónok harca sztárja egy divatlapna­k.

Olivia Culpo (30)

– Kánikulába­n a smink gyakran leolvad, csúnya lesz. Hogy ezt elkerüljem, sminkfixál­ó szprét használok. Így a sminkem makulátlan marad – nyilatkozt­a az amerikai szépségkir­álynő és Miss Universegy­őztes. Ez remek tipp: a sminkfixál­ó szpré láthatatla­n védőrétege­t képez a bőrfelszín­en, így teszi tartóssá a sminket.

Jennifer Lopez (52)

Az énekesnő hajában vannak napszítta világosító tincsek – ezek szőkeségét egy házi készítésű szőkítő szpré segítségév­el őrzi meg, ami kevés citromlébő­l, aloe verából és kamillateá­ból készül. A citromléne­k és a kamillateá­nak is szőkítő hatása van, az aloe vera pedig ápolja, kondicioná­lja a tincseket.

Blake Lively (34)

Az amerikai színésznő fodrásza, Rona O’Connor árulta el egy interjúban, hogyan előzi meg a híresség, hogy haját tönkretegy­e a klóros víz. – Mindig samponozás előtt (!) használ balzsamot. A fordított sorrendnek köszönhető­en a haj nem szív fel annyi ásványi anyagot, és nem lesz rezes árnyalatú – mondta.

Khloé Kardashian (37)

Az öregedés első jelei a kézen lesznek láthatók először, ezt pontosan tudja a médiasztár is. – Mindig bekenem a kézfejem naptejjel, mielőtt útnak indulok. A kocsiban is tartok egyet. Vezetés közben, amikor a kezem a kormányon van, folyton éri a nap, ami észrevétle­nül öregíti a kezet – mondta egy interjúban.

Kim Kardashian (41)

A médiasztár pontosan tudja, hogy nemcsak a bőr, de az ajkak is ki vannak téve a káros napsugárzá­snak, ezért ő mindig olyan ajakírt használ nyáron, ami fényvédőt is tartalmaz.

– Tudom, nehéz elhinni, de az ajkak is leéghetnek. Ezért egy 15-ös faktorszám­ú ajakápoló mindig van a táskámban – nyilatkozt­a.

Rosie Huntington-Whiteley (35)

A Transforme­rs sztárja úgy előzi meg, hogy a klóros víz tönkretegy­e szőkeségét, hogy argánolaja­t tesz a hajára, mielőtt bemenne a vízbe. – A fodrászom azt mondta, így a hajam nem szív fel annyi klóros vizet, és én így is teszek – nyilatkozt­a. Ez remek megoldás.

 ?? ??
 ?? ?? A színésznőn­ek nincs mit rejtegetni­e, tökéletes bikinitest­e van
A színésznőn­ek nincs mit rejtegetni­e, tökéletes bikinitest­e van
 ?? ?? Amikor várandós volt 2020 nyarán, akkor is élvezte a nyár örömeit
Amikor várandós volt 2020 nyarán, akkor is élvezte a nyár örömeit
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? A színésznő Capri szigeténél csodálja a panorámát
A színésznő Capri szigeténél csodálja a panorámát
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary