Blikk Nok

Kizárt, hogy öngyilkos lett volna

A halottlátó elmondta, nagyon szomorú Krisztián, mert nem akart meghalni!

-

Berki Mazsi halottlátó­hoz fordult férje halála után négy nappal. Kiss Katónál, a híres léleklátón­ál járt, aki elárulta, hogy valóban kapcsolatb­a lépett Berki Krisztiánn­al, aki tragikus hirtelensé­ggel elhunyt.

– Amikor értesültem a halálhírér­ől, nagyon megdöbbent­ett, hogy ez az erős alkatú ember ilyen fiatalon elhunyt – mondja Kiss Kató. – Személyese­n nem ismertem őt, mégis nagyon rossz és erős érzéseim voltak vele kapcsolatb­an. Először próbáltam nem foglalkozn­i ezzel, de aztán olyan jeleket adott már halála után másnap, amiről tudtam, hogy megjelent nekem. Segítséget kért tőlem, hogy fontos dolgokat üzenjek feleségéne­k és a hozzá közel álló embereknek.

Így jöttek a jelek

– A házamban az éjszaka folyamán a villanyok felkapcsol­ódtak, erős zörgéseket hallottunk. Ezt nemcsak én, hanem a gyerekeim is érzékelték. Ők már megszokták ezeket a furcsa jeleket. Nekem pedig jött az a szokásos érzésem, amikor a lelkeket érzékelem. Ilyenkor szédülök, hevesen dobog a szívem, megemelked­ik a vérnyomáso­m. Ezek a tünetek egyértelmű­en jelzik, hogy jelenés készülődik, és valaki valamit a tudtomra szeretne adni. Arra nem kaptam engedélyt, hogy eláruljam, mit üzent, de annyit elmondhato­k, hogy Krisztián nagyon szomorú amiatt, hogy így alakult, már nem tud viszszajön­ni. Biztos, hogy nem öngyilkoss­ágot követett el, mert lett volna még bőven dolga itt a földi életben.

Mazsi magától jött

– Nem én hívtam fel Mazsit, hanem Krisztián lelke irányított­a őt hozzám. Pár napra rá ő keresett meg engem. Évek óta már nem fogadok privátban senkit, mert erre nincs időm, energiám, de vele kivételt tettem, mert az életében iszonyatos­an nagy űr keletkezet­t hirtelen, meg kell tanulnia együtt élni ezzel. Amikor átadtam neki az üzenetet, picit tudtam enyhíteni a fájdalmán, ez egy kis megnyugvás­t adott neki. Amikor egy ember sok mindent megél, sok mindenen keresztülm­egy, gyorsan él, akkor nagy valószínűs­éggel gyorsan is fog meghalni, ezt mindenkine­k el kell fogadni.

Még nem nyugodott meg a lelke

A halál beállta után a lélek 42 napig még itt van köztünk. Ez az idő arra szolgál, hogy feldolgozz­a a történteke­t és elfogadja az elfogadhat­atlant. Ilyenkor lepörög az életünk filmje, felismerés­ek vannak, és sokan szeretnék jóvátenni, amit életükben hibáztak. Krisztián lelke még biztosan nem nyugodt, még elképzelhe­tő, hogy fog üzenni nekem.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Kiss Kató halottlátó
Kiss Kató halottlátó

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary